Ali Bey Resort Sorgun

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Ali Bey Resort Sorgun
  • 96 slika
  • Okružen zelenilom
  • Luksuzan
  • za decu
  • Na plaži
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Ekskluzivno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Fitness

Hotel Ali Bey Resort Sorgun ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je oko 2 km od Sidea i oko 50 km od aerodroma u Antaliji. Ova nekretnina je udaljena 8 minuta hoda od plaže. Smešten direktno na plaži Side, sa pogledom na Sredozemno more, odmaralište za nepušače Ali Bei nudi akva park, luksuzne spa sadržaje i besplatan bežični internet u celom hotelu. Sve sobe u hotelu Al

Hotel Ali Bey Resort Sorgun

Hotel Ali Bey Resort Sorgun ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je oko 2 km od Sidea i oko 50 km od aerodroma u Antaliji. Ova nekretnina je udaljena 8 minuta hoda od plaže. Smešten direktno na plaži Side, sa pogledom na Sredozemno more, odmaralište za nepušače Ali Bei nudi akva park, luksuzne spa sadržaje i besplatan bežični internet u celom hotelu. Sve sobe u hotelu Ali Bey Resort Sorgun imaju sopstveni balkon sa pogledom na more i vrtove od 100.000 m² odmarališta. Svaka soba ima sopstveno kupatilo koje uključuje fen za kosu, bademantil, papuče, potom 24h centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, 35 cl cvrenog i 35 cl belog vina, pivo, sušeno voće, čokolada), set za kafu i čaj, pločice, sef, SAT TV, Wi-Fi. Tri restorana u odmaralištu nude sveže morske plodove i turske specijalitete. Gostima je na raspolaganju 5 barova, a tu je i kafić koji služi tradicionalna peciva. Časovi tenisa i vodeni sportovi su dostupni u okviru objekta, a možete se opustiti uz masažu u spa centru. 11 prvenstvenih golf terena u Beleku nalaze se na 1 sat vožnje od hotela. Ali Bey Resort Sorgun Side je udaljen 50 km od međunarodnog aerodroma Antalija. Dostupan je besplatan parking na licu mesta.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ali Bey Resort Sorgun hotela:

Ali Bey Resort Sorgun se nalazi u regiji Sorgun. Udaljen je oko 2 km od Sidea i oko 50 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Ali Bey Resort Sorgun 5* ima ukupno 429 smeštajnih jedinica u vilama (nalaze se u bašti sa bogatom florom). Stil vila podseća na vile duž Bosfora u Istanb

  • Deluxe sobe (30-36 m2, 1 spavaća soba sa dva odvojena ležaja (110x200) ili sa jednim francuskim ležajem(180x220) + jedna fotelja, jedno kupatilo max 2+1 osobe).
  • Family suite (61 m2, 2 odvojene spavaće sobe, u jednoj francuski ležaj, druga sa 2 singl kreveta, 2 kupatila - jedno je sa đakuzijem, drugo sa tušem, max 4 osobe).
  • Family duplex suite (62 m2, spavaća soba u prizemlju 34 m2 za roditelje sa francuskim ležajem, spavaća soba na spratu 28 m2 za decu sa 2 singl kreveta, 2 kupatila - jedno sa đakuzijem, drugo sa tušem, max 4 osobe).
  • Deluxe suite (48 m2, 1 spavaća soba i 1 dnevna soba povezane vratima, kupatilo, samo francuski balkon,, max 2 +1 det

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, 24h centralna klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda, bezalkoholna pića, 35 cl cvrenog i 35 cl belog vina, pivo, sušeno voće, čokolada se dopunjuje svakog dana), sef,set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, Wifi, pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine između obroka,kasna noćna užina i rani doručak, sva domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled otvoren ili u paketu ceo dan, sveži voćni sokovi za doručak, mini bar u sobama, dečiji i dijetalni bufe .

Ultra AI koncept hotela Ali Bey Resort Sorgun 5* ne uključuje: sva stara premium pića,  sobnu uslugu, specijalna domaća i uvozna vina i šampanjac, A'la Cart restorane sa rezervacijom unapred i doplatu.  

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, Ala Carte restorani - Mehtabe - riblji i gril restoran , Keyf I Safa - Anatolijska kuhinja, Kaigan Teppanyaki - Japanska kuhinja, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ali Bey Resort Sorgun 5*: usluga lekara, pranje veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, šoping centar,telefon, faks, internet , rentiranje automobila., Wi-Fi besplatan u celom hotelskom komskom kompleksu i sobama.

Plaža hotela Ali Bey Resort Sorgun 5*:

Hotelska privanta peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima bez doplate. Paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park sa više tobogana za odrasle i decu ( ima dva lifta za bazen za osobe sa posebnim potrebama), tihi bazen sa prirodnim kamenom , Kneipp- terapeutski bazen, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži,  fudbal na plaži, stoni tenis, mini golf, pikado i streličarstvo bez doplate, zabavni program  sa profesionalnim timom tokom dana, takmičenja, show programi uveče, Mima mini klub za decu i tinejdž klub razdvojeni po starosnim grupama sa sopstvenim bazenom koji se zagreva, dečiji restoran, igraliste, specijalni program tokom dana i večeri.

Uz doplatu u hotelu Ali Bey Resort Sorgun 5*: masaža i terapije, Wellness & Spa, teniski tereni (39 profesionalna terena) - kurs i oprema, fitness first studio (bez doplate za internacionalne članove), sportovi na vodi, igraonica.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije