Angora

  • Angora
  • 26 slika

Hotel Angora ★★★ - Side, Turska predstavlja odličan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Otvoreni bazen sa delom za decu, 1 tobogan, stoni tenis, dečije igralište. Ovaj udoban hotel se nalazi u istorijskom gr

Hotel Angora

Hotel Angora ★★★ - Side, Turska predstavlja odličan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Otvoreni bazen sa delom za decu, 1 tobogan, stoni tenis, dečije igralište. Ovaj udoban hotel se nalazi u istorijskom gradu Side na Turskoj rivijeri, sa hotelskom plažom koja je udaljena 1000 m od hotela Angora 3*. Postoji šatl (bez doplate) prevoz do plaže dva puta ujutru i dva puta uveče. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži. Postoji još jedna plaža udaljena od hotela 500 m, na kojoj se ležaljke i suncobrani naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni. Spektakularni Apolonov hram i antički amfiteatar udaljeni su otprilike dvadeset pet minuta hoda ili pet minuta automobilom, a u blizini ima nekoliko prodavnica i kafića. Sa modernim sobama opremljenim pogodnostima za udobnost i udobnost gostiju, dani se mogu provesti u izležavanju pored otvorenog bazena i uživanju u osvežavajućem piću iz bara pored bazena, a tursko kupatilo na licu mesta omogućava priliku da doživite tipično, lokalno iskustvo.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Angora hotela:

Hotel Angora 3* se nalazi u regiji Side, udaljen je 2 km od centra grada Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Angora 3* ima 67 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka bez lifta.

  • Standardne sobe (jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (jedna spavaća soba sa četiri standardna kreveta, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen,split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef ( uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h.

AI koncept hotela Angora 3* ne uključuje: uvozna i ostala pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, sladoled, svu hranu i pića nakon 22:00h, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvoreng bufea, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Angora 3*: usluga lekara na zahtev, telefon, fax, sef samo na recepciji, Wi-Fi.

Plaža hotela Angora 3*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 1000 m od hotela Angora 3*. Postoji šatl (bez doplate) prevoz do plaže dva puta ujutru i dva puta uveče. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži. Postoji još jedna plaža udaljena od hotela 500 m, na kojoj se ležaljke i suncobrani naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, 1 tobogan, stoni tenis, dečije igralište.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Angora 3*: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.alvadonna.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije