Arnor De Luxe Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Arnor De Luxe Hotel & Spa
 • 60 slika
 • SPA & Wellness
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Arnor Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi usugu Ultra All Inclusive - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnju i popodnevnu užinu, večeru i kasnu noćnu užinu. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, A'la Carte restorani uz re

Hotel Arnor De Luxe Hotel & Spa

Hotel Arnor Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi usugu Ultra All Inclusive - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnju i popodnevnu užinu, večeru i kasnu noćnu užinu. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u baru na plaži i Snack baru, sveži voćni sok jedino tokom doručka. Hotelska privatna plaža 1200 m je udaljena od hotela, peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu bez doplate.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Arnor Deluxe Hotel & Spa hotela:

Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 1 km od Sidea, 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Arnor Deluxe 5* je 335.

 • Standardna soba (28m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Comfort standard soba (28m2, pogled more, spavaća soba sa jednim francuskim krevetom + jednim single krevetom, jedno kupatilo, max. 3 osobe),
 • Porodična soba (50 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osobe).

Sve sobe su sa kupatilom sa tuš kabinom, papučama,fenom, centralnom klimom sa individualnim daljinskim, direktnom telefonskom linijom, mini barom (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, WiFi, LCD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All Inclusive - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnju i popodnevnu užinu, večeru i kasnu noćnu užinu i rani doručak , dečiji bufe , dijetalni kutak . Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h , A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih ( osim ribljeg restorana ) , sladoled u određenim terminima , sveži voćni sok samo u toku doručka.

Koncept hotela Arnor Deluxe 5* ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na meniju, premium domaća i uvozna pića, specijalna vina, sveži voćni sokovi, flaširana pića, riblji A la carte restoran , posle 02.00h dostupna su samo bezalkoholna pića, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - turska kuhinja, riblji restoran, italijanska kuhinja,meksički restoran , bar kod bazena, Snack bar na plaži, lobi bar , disko .

Dodatno se plaćaju prema pravilu hotela: Doktor, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet, šoping i rent a car. Wi-Fi internet je bez doplate u celom hotelskom kompleksu.

Plaža hotela Arnor Deluxe Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža 1200 m je udaljena od hotela Arnor Deluxe 5*, peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu bez doplate. Besplatan prevoz do plaže svakih 15 minuta .

Sport i zabava:

Zatvoreni (zatvoren tokom letnje setone) i otvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, Zabavni program tokom dana, Mini Klub za decu 4-12 godina, igraonica, igralište, dnevni i večernji programi i Mini Disko u večernjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arnor Deluxe 5*: sportovi na vodi,  SPA & Wellness centar i masaže, bilijar , igraonica .

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.arnordeluxehotel.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije