Arum Barut Collection

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Arum Barut Collection
  • 79 slika
  • Okružen zelenilom
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Arum Barut Collection ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2024. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled, večera i kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u s

Hotel Arum Barut Collection

Hotel Arum Barut Collection ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2024. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled, večera i kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred. U glavnom restoranu tokom obroka postoji ponuda hrane Vegan, Lacto free i Gluten free, besplatno. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Ovaj šarmantni hotel nalazi se pored prelepe duge peščane plaže, u predivnom zelenom terenu. Centar grada sa brojnim prodavnicama, kafićima, barovima i restoranima udaljen je samo 3 km, gde se takođe nalaze spektakularni amfiteatar, muzej i Apolonov hram u Sideu. Vodopadi Manavgata udaljeni su 10 km. Ispred hotela postoje veze javnog prevoza i taksi stanica. Smešten u Sideu, Arum Barut Collection -  nalazi se pored mora, na 10 minuta vožnje od Hram Apolona i Atene i Rimsko pozorište Side. Ovaj hotel sa 5 zvezdica udaljen je 10,3 km od vodopada Manavgat i 10,8 km od Akvaparka. Razmazite se posetom banji koja nudi masaže. Nakon zarona u jedan od 2 otvorena bazena, možete provesti neko vreme na privatnoj plaži. Ovaj hotel takođe ima besplatan bežični pristup internetu, čuvanje dece/čuvanje dece (uz doplatu) i sobu za arkadne igre/igre. Izdvojene pogodnosti uključuju usluge hemijskog čišćenja/pranja veša, recepciju koja radi 24 sata i višejezično osoblje. Besplatan parking je dostupan na licu mesta. Cene uključuju obroke i pića u restoranima na licu mesta. Mogu se naplatiti obroke u nekim restoranima, specijalne večere i jela, neka pića i druge pogodnosti. Uživajte u internacionalnoj kuhinji u restoranu Palmiie Ana, jednom od mnogih hotelskih restorana, koji uključuje 6 restorana i kafić/kafe. Opustite se uz osvežavajuće piće u baru na plaži, baru pored bazena ili jednom od 4 bara/salon. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 330 klimatizovanih soba koje sadrže besplatne minibarove i LCD televizore. Besplatan bežični pristup internetu održava vas povezanim, a satelitsko programiranje je dostupno za vašu zabavu. Privatna kupatila sa tuševima imaju besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Pogodnosti uključuju telefone, kao i sefove i električne čajnike.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Arum Barut Collection hotela:

Hotel Arum Barut collection 5* nalazi se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 3 km od centra Sidea i oko 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Arum Barut Collection 5* ima ukupno 330 smeštajnih jedinica raspoređenih u hotelskoj i anex zgradi:

  • Superior sobe (glavna zgrada, 33 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + mali deo za sedenje , kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Deluxe sobe sa pogledom na more (33 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + mali deo za sedenje , kupatilo, max 2+1 osoba, direktni pogled more),
  • Queen family suite (glavna zgrada, od 45 do 50 m2, 2 spavaće sobe povezane kliznim vratima -u jednoj sobi francuski ležaj + mali deo za sedenje , u drugoj spavaćoj sobi je singl krevet, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Premium suite (od 45 m2 do 50 m2, glavna zgrada, jedna velika spavaća soba sa francuskim ležajem i delom za sedenje, soba za presvlačenje, kupatilo, max 3 osobe),
  • Penthouse suite sa pogledom na more (glavna zgrada, 57 m2, jedna velika soba sa velikim balkonom na poslednjem spratu hotela, max 2 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

U annex zgradi postoje dve vrste soba:

  • Deluxe family suit sobe (47 m2, 2 odvojene spavaće sobe- u jednoj francuski ležaj + mali deo za sedenje a u drugoj dva dva single ležaja , kupatilo, max 4 osobe), 2 odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa mini kuhinjom i trpezarijskim stolom, kupatilo, max 5 osoba)
  • Grand residence ( 60m2, nalazi se u aneks zgradi, dve odvojene spavaće sobe,jedna dnevna soba,kupatilo, max 4+1 osoba)

Svaka smeštajna jedinca hotela Arum Barut Collection 5* ima: balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen,bademantil,papuče,centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, parket, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler,set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled, večera i kasna noćna užina, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred besplatno. U glavnom restoranu tokom obroka postoji ponuda hrane Vegan, Lacto free i Gluten free, besplatno.

UAI koncept hotela Arum Barut Collection 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Palmiye na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: Mimoza (kuhinja dalekog istoka), Akasya (internacionalna kuhinja), Petunya (turska kuhinja), barovi pored bazena i na plaži, bar u lobiju, poslastičarnica, disco bar. WiFi konekcija u svim delovima hotela je besplatna. 

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arum Barut Collection 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, šoping centar, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, SPA centar i salon lepote, rent-a-car.

Plaža hotela Arum Barut Collection 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i delom stenovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, teren za skvoš, mini golf, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina,tobogani, igralište, Bary Star baby koncept za decu od 0 do 2.99 godina koji uključuje : baby igračke, prostirka, noša, grejač za flašice. šampon, losion, vlažne maramice, stolice za bebe - na zahtev, besplatno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arum Barut Collection 5*: masaža, Spa i wellness centar, osvetljenje za teniske terene, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Arum Barut Collection 5* je renoviran: 2019/2021/2023

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije