Barut B Suites

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Barut B Suites
  • 51 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Fitnes & SPA

Hotel Barut B Suites ★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2024. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled u odredjenim terminima , večera i kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića

Hotel Barut B Suites

Hotel Barut B Suites ★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2024. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled u odredjenim terminima , večera i kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uveče uz rezervaciju unapred jednom gratis tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana i udaljena je 250m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Praznik na kome možete biti srećni kao deca, zabaviti se kao deca...Zagrljeni suncem i morem, osećajući samo spokoj, doživite privilegiju blistave lepote Side u Barut B Suites. Barut B Suites sa zadovoljstvom može ugostiti vas i vašu porodicu u smeštajnim objektima posebno dizajniranim za udobnost, potrebe i zahteve porodica sa decom. Naš veliki izbor mogućnosti smeštaja je dizajniran za svakog pojedinačnog člana porodice na umu. Atmosfera ispunjena zabavom koju ćete osećati u celom hotelu će oraspoložiti vaš um i dušu i dati energiju vašem telu. Barut B Suites nudi gostima koji traže tišinu i spokoj, tihe i mirne prostore u odmaralištu, bezbedna igrališta za decu, restorane u kojima možete uživati u gurmanskim užicima i nezaboravno Spa iskustvo koje pruža spokoj i podmlađivanje pod krilima sunca.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Barut B Suites hotela:

Barut B Suites 4* hotel se nalazi u Evrenseki regiji u Sideu. Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Barut B Suites 4* ima ukupno 254 smeštajnih apartmana u 6 blokova (5 blokova su povezani sa hodnikom iz prvog sprata, 1 blok je odvojen):

  • Suit sobe (45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ,kuhinja sa dnevnom sobom sa dva sofa ležaja , kupatilo, balkon ili terasa max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinca ima: balkon ili terasu, kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, parket, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina, sendvič bufe, keks i kolači, sladoled u odredjenim terminima, večera i kasna noćna užina, veganski i bezglutenski kutak u glavnom restoranu , bar na plaži od 09.00-18.00h , domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran uveče uz rezervaciju unapred jednom gratis tokom boravka.

AI koncept hotela Barut B Suites 4* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove , sladoled, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Palmiye na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: Terrace & Grill, barovi pored bazena i na plaži, bar u lobiju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, šoping centar, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, SPA centar i salon lepote, rent-a-car. Wi fi  u celom hotelu je besplatan .

Plaža hotela Barut B Suites 4*:

Hotelska privatna plaža je peščana i udaljena je 250m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, Bary Star baby koncept za decu od 0 do 2.99 godina: baby telefon, autić, prostirke, noša, šampon, vlažne maramice, losion, sunđeri, dečije stolice - na zahtev bez doplate.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Barut B Suites 4*: masaža, SPA i Wellness centar, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi.

Napomena:

Renoviran: 2022

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije