Can Garden Resort

  • Can Garden Resort
  • 20 slika

Hotel Can Garden Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i čaj, večera, ponoćne užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, Do obližnje peščane plaže, udaljene oko 600 m od hotela Can

Hotel Can Garden Resort

Hotel Can Garden Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i čaj, večera, ponoćne užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, Do obližnje peščane plaže, udaljene oko 600 m od hotela Can Garden Resort 5*, gde se možete baviti brojnim sportovima, stiže se kratkom i besplatnom vožnjom šutl autobusom. Ova zelena oaza nalazi se u blizini peščane plaže u popularnom regionu za odmor Čolakli na Turskoj rivijeri. Istorijski grad Side sa svojim drevnim znamenitostima kao što su najveći amfiteatar Anadolije ili čuveni Apolonov hram udaljen je 10 km, a aerodrom Antalija je udaljen 63 km. Hotel ima 313 soba, recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu, besplatan bežični internet u javnim prostorima, 3 restorana, 5 barova, spa i wellnes centar, fitnes centar, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, 3 dečija bazena, mini-klub, rent-a-car i besplatan privatni parking na licu mesta. Besplatan prevoz do plaže. Pristup invalidskim kolicima.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR

 

Položaj hotela Can Garden Resort 5*:

Hotel Can Garden Resort 5* se nalazi u Colakli regiji, 10 km od grada Sidea, udaljen je 63 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Can Garden Resort 5* sadrži 313 smeštajnih jedinica.

  • Standardna soba (23m 2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba) i
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe hotela imaju kupatilo sa kadom i tuš, fen za kosu, split klimu koja radi samo kada su zatvorena vrata i prozori, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda i mineralna voda pri dolasku), set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), laminat, Wi-Fi internet, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, sladoled se uslužuje uz večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 00:00h ( raki, džin, vodka, brendi, otvorena vina, pivo i bezalkoholna pića), hrana i piće u Snack restoranu na plaži od 10.00-18.00h, A la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, piće iz koncepta u diskoteci od 01.00h.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Can Garden Resort 5*: sve vrste uvoznih pića i kokteli, sveži voćni sokovi, turska kafa, sva flaširana alkoholna pića i specijalna vina.

Sadržaj:

Glavni restoran sa terasom na bazi otvorenog bufea, A la Carte restorane - Yacht riblji, Anatolia turski, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Can Garden Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, faks, kompijuterske igrice, rent a car, šoping centar. Wi-Fi internet je besplatan.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena oko 600 m od hotela Can Garden Resort 5*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit i mogu se menjati tri puta nedeljno. Besplatan prevoz do plaže od 08.15.-18.00h.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana i uveče. Mini klub za decu od 04-12 godina sa igralištem za decu .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Can Garden Resort 5*: sve vrste sportova na vodi, bilijar, kompijuterske igrice, masaža

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

 

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije