Cesars Resort Side

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Cesars Resort Side
 • 23 slika
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Cesars Resort Side ★★★★★- Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, 5 vrsta uvoznih alkoholnih pića, A'la Carte restora

Hotel Cesars Resort Side

Hotel Cesars Resort Side ★★★★★- Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, 5 vrsta uvoznih alkoholnih pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, bar na plaži od 10h do 17h. Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Cesars Resort Side hotela:

Hotel Cesars Resort Side 5* se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 5 km od Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Cesars Resort Side 5* ima ukupno 693 smeštajne jedinice, koje su raspoređene u glavnoj zgradi i aneks zgradi preko puta:

 • Standardna soba (24m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili krevet na rasklapanje, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family soba sa krevetima na sprat (30m2, glavna grada, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat , kupatilo, max. 4 osobe),
 • Anex standardna soba sa bočnim pogledm na bazen (24m2, aneks zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili krevet na rasklapanje, kupatilo, max. 2+2 osobe).
 • Family connection soba sa bočnim pogledom na bazen (28 m2-46 m2, aneks zgrada, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe )

Svaka smeštajna jedinica hotela Cesars Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef , SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno)na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, 5 vrsta uvoznih alkoholnih pića, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, bar na plaži od 10h do 17h.

UAI koncept hotela Cesars Resort Side 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi, specijalna vina, sve vrste flaširanih i pića u limenci, sladoled, sveže voćne sokove, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog koncepta, bar na plaži, A'la Carte restorani (italijnaski i turski), disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car, disko klub. Wi-Fi internet je besplatan.

Plaža hotela Cesars Resort Side 5*:

Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju uhotelu Cesars Resort Side 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski tereni, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, igraliste.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cesars Resort Side 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, bilijar, kompjuterske igre, masaža, Spa & Wellness centar.

Napomena:

Renoviran : 2020 godine.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.cesars.com.tr

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije