Clover Magic Altinkum Park Side Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Clover Magic Altinkum Park Side Hotel
  • 22 slika
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen

Hotel Clover Magic Altinkum Park Side ★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska je dobar izbor i nalazi se u Sideu, udaljen samo 500m od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim površinama hotela. Nudi uslugu All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alko

Hotel Clover Magic Altinkum Park Side Hotel

Hotel Clover Magic Altinkum Park Side ★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska je dobar izbor i nalazi se u Sideu, udaljen samo 500m od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim površinama hotela. Nudi uslugu All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-22.00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Clover Magic Altinkum Park Side hotela:

Hotel Clover Magic Altinkum Park Side 3* se nalazi u Sideu. Udaljen je samo 500m od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Clover Magic Altinkum Park Side 3* je 73 :

  • Standardna soba (30m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem , 1 kupatilo, max. 2 osobe),
  • Comfort soba (24 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj ili tri single ležaja, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, terasa.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-22.00h.

All Inclusive koncept hotela Clover Magic Altinkum Park Side 3* ne obuhvata: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina, A la carte restoran, sobnu uslugu,hranu i piće na plaži .

Sadržaj:

Glavni restoran u hotelu Clover Magic Altinkum Park Side 3*, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotel: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax, usluga čuvanja dece, rent a car. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim površinama hotela.

Plaža hotela Clover Magic Altinkum Park Side 3*:

Hotelska plaža je peščana, 15m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, pikado, lagani zabavni program, igralište za decu.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi na plaži . 

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE 

www.clovermagichotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije