Clover Magic Nova Beach

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Clover Magic Nova Beach
 • 24 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži

Hotel Clover Magic Nova Beach ★★★- Side, Turska se nalazi u Kumkoj regiji. Udaljen je samo 500m od centra Sidea i 64km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-23.00h. ALL INCLUSIVE CON

Hotel Clover Magic Nova Beach

Hotel Clover Magic Nova Beach ★★★- Side, Turska se nalazi u Kumkoj regiji. Udaljen je samo 500m od centra Sidea i 64km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-23.00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Clover Magic Nova Beach hotela:

Hotel Clover Magic Nova beach Side 3* se nalazi u Kumkoj regiji. Udaljen je samo 500m od centra Sidea i 64km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Clover Magic Nova beach 3* je 48 raspoređenih u bungalovima:

 • Bungalov eco soba (20m2, 1 spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe)
 • Bungalov soba (20m2 ,jedna spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja+ jedan single ležaj, jedno kupatilo, max 2+1 osoba)
 • Family soba (20m2, jedna spavaća soba sa francuskim + krevet na sprat , jedno kupatilo , max 2+2 dece)

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda pri dolasku), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, terasa.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-23.00h.

All Inclusive koncept hotela Clover Magic Nova beach 3* ne obuhvata: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina,hranu i piće na plaži .

Sadržaj:

Glavni restoran u hotelu Clover Magic Nova beach 3*, lobi bar, bar kod bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotel: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax,internet kafe i kompijuterske igrice, rent a car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan na javnim površinama hotela.

Plaža hotela Clover Magic Nova Beach 3*:

Hotelska plaža je peščana, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle , tursko kupatilo, sauna , fitnes . Masaže, sportovi na vodi uz doplatu . Mini club za decu.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.clovermagichotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije