Clover Magic Nova Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Clover Magic Nova Beach
  • 34 slika

Hotel Clover Magic Nova Beach ★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači,večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 10:00h do 23:00h. Wi-Fi je uz doplatu. Idealno lociran di

Hotel Clover Magic Nova Beach

Hotel Clover Magic Nova Beach ★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska je dobar izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači,večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 10:00h do 23:00h. Wi-Fi je uz doplatu. Idealno lociran direktno na privatnoj peščanoj plaži, ovaj hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od centra istorijskog grada Sidea sa prodavnicama, restoranima i drevnim mestima kao što je spektakularni Apolonov hram. Aerodrom Antalija je udaljen oko 64 km. Hotel ima 48 soba tipa bungalova okruženih predivnim vrtovima sa stablima pomorandže, recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu, 1 restoran, bar, otvoreni bazen, mini-klub, uslugu pranja veša i iznajmljivanje bicikala.

 

Položaj Clover Magic Nova Beach 3* hotela:

Clover Magic Nova Beach 3* se nalazi u Kumkoy regij. Udaljen je svega 500m od centra Sidea i cca. 64 km od aerodroma Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Clover Magic Nova Beach 3* ima ukupno 48 soba u bungalovima.

  • Standardne sobe (21m2, 1 spavaća soba,1 kupatilo, max 2+2 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku linija, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, terasu.

Usluga u hotelu Clover Magic Nova Beach 3*:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači,večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 10:00h do 23:00h.

AI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu ,sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Clover Magic Nova Beach 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igrice, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi je uz doplatu.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Sportovi na vodi se posebno plaćaju prema pravilima hotela Clover Magic Nova Beach 3*.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije