Clover Magic Park Side Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Clover Magic Park Side Hotel
 • 38 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen

Hotel Clover Magic Park Side ★★★- Side, Turska se nalazi u Kumkoj regiji , samo 1km od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-24.00h. ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR FA

Hotel Clover Magic Park Side Hotel

Hotel Clover Magic Park Side ★★★- Side, Turska se nalazi u Kumkoj regiji , samo 1km od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-24.00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Clover Magic Park Side hotela:

Hotel Clover Magic Park Side 3* se nalazi u Kumkoj regiji , samo 1km od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Clover Magic Park  3* je 88.

Standardna soba (20-22m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe)

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakog dana), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, terasa.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-24.00h.

All Inclusive koncept hotela Clover Magic Park 3* ne obuhvata: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina,hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran u hotelu Clover Magic Park 3*, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotel: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax,internet kafe i kompijuterske igrice, rent a car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Clover Magic Park Side 3*:

Hotelska plaža je udaljena 1500m od hotela, peščana, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit. Hotelski shuttle bus je besplatan i saobraća dva puta ujutru i dva puta popodne

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle .

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi.

Napomena:

www.clovermagichotel.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Pikado
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije