TUI KIDS CLUB Felicia Village

  • TUI KIDS CLUB Felicia Village
  • 41 slika

Hotel Club Felicia Village - HV1 ★★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot, udaljen je 14 km od Sidea i Manavgata i 85 km od aerodroma Antalija i dobar je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive ( sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćn

Hotel TUI KIDS CLUB Felicia Village

Hotel Club Felicia Village - HV1 ★★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot, udaljen je 14 km od Sidea i Manavgata i 85 km od aerodroma Antalija i dobar je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive ( sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna supa i rani doručak, A'la Carte restoran uz rezervaciju tri dana unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10:00h do 18:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Ovo turističko naselje se nalazi na mirnom delu obale. U najbližem gradiću Kizilagaču gosti će pronaći prodavnice i druge sadržaje. Renoviran 2009. godine, ovaj kompleks turističkog naselja je atraktivno izgrađen i sastoji se od malih blokova smeštajnih jedinica, prostire se na lepom terenu. U prijatnom predvorju nalazi se mali atrijum sa lusterima okačenim na krov sa drvenim gredama. Osveženja se služe u baru i restoranu, a gosti mogu da uživaju u diskoteci. Sobe su prijatno uređene u udobnom stilu i smeštene su u malim blokovima tipa vila sa drvenim balkonima. Bašte ove ustanove imaju ukupno 3 bazena, uključujući i dečije kupalište i tobogan u obliku kastela. Gosti se mogu opustiti u sauni i parnon kupatilu ili se opustiti uz SPA ili masažu.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Club Felicia Village hotela:

Hotel Felicia Village Club se nalazi u regiji Kizilot, udaljen je 14 km od Sidea i Manavgata i 85 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Felicia Village Club 5* ima ukupno 240 smeštajnih jedinica u 15 dvospratnim bungalovima:

  • Standardne sobe (25-28 m2, 1 spavaća soba sa dva single ležaja + sofa ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Junior family sobe (30-33 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima - jedna sa krevetima na sprat, druga sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Big family sobe (35-38 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, jedna sa francuskim ležajem, druga sa 2 singl kreveta, 1 kupatilo, max 4 +1 dete).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića i pivo pri dolasku, nakon toga voda se dopunjuje svaki dan), ketler, set za kafu/čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna supa i rani doručak,  A'la Carte restoran uz rezervaciju tri dana unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenom terminu, bar na plaži od 10:00h do 18:00h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h.

AI koncept hotela Felicia Village Club 5* ne uključuje: uvozna pića, sva pića posle 24:00h, specijalna vina, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, sobnu uslugu, sva pića u disko klubu,vitamin bar.

Sadržaj:

Glavni restoran Acacia na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred (riblji i, italijanski), lobi bar, snek bar, bar pored bazena, bar na plaži, disco klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Felicia Village Club 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet kafe ,kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u garden delu hotela.

Plaža hotela Club Felicia Village 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Felicia Village Club 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni ( zatvoren u letnjem periodu ) za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna,fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis,odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, razna takmičenja kod bazena, večernji šou programi sa profesionalnim timom, mini klub za decu od 4 do 16 godina, dečje igralište i mini disko uveče .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Felicia Village Club 5*: masaža ,sportovi na vodi, bilijar, kompijuterske igrice, osvetljenje za teniske terene i oprema, salon lepote .

Napomena:

www.feliciavillage.com

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije