Diamond Elite Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Diamond Elite Hotel & Spa
 • 34 slika
 • Peščana plaža
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Diamond Elite Hotel & Spa ★★★★★ - Side, Turska (samo za odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnovečernji bife,rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i vegetarijanski b

Hotel Diamond Elite Hotel & Spa

Hotel Diamond Elite Hotel & Spa ★★★★★ - Side, Turska (samo za odrasle 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnovečernji bife,rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i vegetarijanski bufe u glavnom restoranu, pića u baru na plaži od 10:00h - 18:00h, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju i jednom u toku bravka od 7 dana. Hotelska provatna peščana plaža udlajena je 300 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Diamond Elite Hotel & Spa hotela:

Diamond Elite Hotel 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 10km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Diamond Elite Hotel & SPA 5* raspolaže sa 177 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko blokova:

 • Standardne sobe (28 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2 osobe),
 • Family sobe (40 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima,jedno kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom, fen,papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda, bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj,  sef  SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra all Inclusive (sve uključeno) 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnovečernji bife,rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i vegetarijanski bufe u glavnom restoranu, snek bar na plaži od 10.00-18.00h, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred, jednom u toku boravka od 7 dana.

U UAI koncept hotela Diamond Elite Hotel & SPA 5* nije uključeno: uvozna pića, specijalna vina,sva flaširana i pića u konzervi, sveži voćni sokovi, turska kafa, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), A'la Carte restorani: turski i italijanskii,lobi bar koji radi 24 h, barovi u okviru hotelskog kompleksa, diskoteka, snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Diamond Elite Hotel & SPA 5*: usluge lekara, pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu je besplatan.

Plaža hotela Diamond Elite Hotel & Spa 5*:

Hotelska privatna peščana plaža udlajena je 300 m od hotela Diamond Elite Hotel & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi leti) bazeni za odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji program.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Diamond Elite Hotel & SPA 5*: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, SPA i salon lepote, masaže.

Napomena:

Hotel Diamond Elite Hotel & SPA 5* je samo za starije od 16 godina.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.thediamondhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije