FUN&SUN Life Side

  • FUN&SUN Life Side
  • 41 slika

Hotel Loxia Comfort Club Side ★★★★★- Kizilot, Manavgat (ex Fun&Sun Family Life Side), Turska se nalazi u Kizilot regiji, udaljen je oko 15 km od Manavgata i oko 88 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran 2022. godine, hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu ultra all inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna uži

Hotel FUN&SUN Life Side

Hotel Loxia Comfort Club Side ★★★★★- Kizilot, Manavgat (ex Fun&Sun Family Life Side), Turska se nalazi u Kizilot regiji, udaljen je oko 15 km od Manavgata i oko 88 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran 2022. godine, hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu ultra all inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kafa, večera, kasna noćna užina i rani doručak , sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna pića u lobi baru i Chillout 18+ baru ,A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, Chill out bar otvoren 24h , bar na plaži od 10h do 18h , sladoled u određenim terminima , Toucan dečji restoran.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Loxia Comfort Club Side hotela:

Hotel Loxia Comfort Club Side  se nalazi u Kizilot regiji, udaljen je oko 15 km od Manavgata i oko 88 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 348 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i bungalovima .

  • Standardne sobe (23m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima ,1 spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva kreveta + sofa na rasklapanje (180x70cm), 1 kupatilo, max 2+1 dete),
  • Eco sobe bez balkona ( 20m2 ,nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ( 160x200) , jedno kupatilo , max 2 osobe )
  • Porodične sobe (40 m2, nalaze se u glavnoj zgradi , dve odvojene spavaće sobe ,1 kupatilo, max 4 osobe),
  • Sobe sa krevetima na sprat (25 m2, nalaze se u glavnoj zgradi , 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat (190x90cm), 1 kupatilo, max 2+2 dece).

Svaka smeštajna jedinica hotela Loxia Comfort club Side 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi prilagođeno vremenskim prilikama u glavnoj zgradi i split klimu u bungalovima, direktnu telefonsku liniju,sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića prilikom dolaska) ,SAT TV i muzičke kanale,wifi internet , tepih ili laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kafa, večera, kasna noćna užina i rani doručak , sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna pića u lobi baru i Chillout 18+ baru ,A la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, Chill out bar otvoren 24h , bar na plaži od 10h do 18h , sladoled u određenim terminima , Toucan dečji restoran.

UAI koncept hotelaLoxia Comfort Club Side 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina , pića koja nisu na Meni listi, sveže ceđene sokove, sve vrste flaširanog pića, turska kafa, sobna usluga .

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa, A’la Crate restorani: Ethno ( turska kuhinja ) , Sea You ( riblji restoran ).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Loxia Comfort Club Side 5*: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, prodavnice. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Loxia Comfort Club Side 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Cabane uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani,  fitnes centar,sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo , odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis, bilijar , gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou program, Toucan Kids- klub za decu od 4-12 godina, u različitim starosnim grupama, igralište , mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, masaža, SPA centar .

Napomena:

Hotel je renoviran je 2022 godine.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE 

www.loxiahotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije