Hane Sun

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Hane Sun
  • 66 slika

Hotel Hane Sun (ex Fun & Sun Smart Hane Sun) ★★★★★- Čolakli, Side, Turska se nalazi u regiji Kolakli. Udaljen je 8 km od Sidea i 55km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna

Hotel Hane Sun

Hotel Hane Sun (ex Fun & Sun Smart Hane Sun) ★★★★★- Čolakli, Side, Turska se nalazi u regiji Kolakli. Udaljen je 8 km od Sidea i 55km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h, bar na plaži od 10 do 16h (dostupna su bezalkoholna pića i pivo), sladoled u određenim terminima.

Položaj Hane Sun (ex Fun & Sun Smart Hane Sun) 5* hotela:

Hotel se nalazi u regiji Čolakli. Udaljen je 8 km od Sidea i 55km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 208, raspoređenih u tri bloka.

  • Standard sobe (20 m2, 1 spavaća soba sa fransukim ležajem + jedan single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe ( 15 m2 , jedna spavaća soba , jedno kupatilo , bez balkona i nalaze se na zadnjoj strani hotela max 2 osobe )
  • Family sobe ( 30-40 m2 , može biti jedna veća soba sa francuskim ležajem i krevetom na sprat ili 2 spavaće sobe odvojene vratima max 2+2 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče , split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno),ketler, set za kafu i čaj , sef , laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h, bar na plaži od 10 do 16h (dostupna su bezalkoholna pića i pivo), sladoled u određenim terminima.

AI koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu, pića posle 24h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto),A la carte restoran , barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, usluga čuvanja dece, frizer , telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, peglanje, šoping, rent-a-car.

Plaža hotela Fun & Sun Smart Hane Sun 5*:

Hotelska peščana plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4-17 godina odvojeni po starosnim grupama.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, salon lepote, masaža, bilijar i kompjuterske igre.

Napomena:

www.hanehotels.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije