Seher Kumkoy Star Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Seher Kumkoy Star Resort & Spa
  • 21 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Seher Kumkoy Star Resort & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 4km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminim

Hotel Seher Kumkoy Star Resort & Spa

Hotel Seher Kumkoy Star Resort & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 4km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminima , sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h, bar na plaži od 10 do 17h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Seher Kumkoy Star Resort & Spa hotela:

Hotel Seher Kumkoy Star Resort & Spa 4* se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 4km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu je 254 rasporedjene u dva bloka:

  • Standardne sobe (23 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj , 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Garden sobe ( 23m2 , nalaze se u garden zgradi, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jedan single ležaj , jedno kupatilo , max 2+1 osoba )

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholno piće se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon, wi fi internet konekcija.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminima , sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h, bar na plaži od 10 do 17h.

AI koncept hotela  ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meni listi , premium domaća i uvozna pića , sva flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, sobnu uslugu, A la carte restorane uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la carte restorani ( turski restoran i restoran morske hrane ), barovi, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hane 4*: lekar, usluga čuvanja dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje,  šoping, rent-a-car. WI-FI internet u lobiju i u sobama je besplatan.

Plaža hotela Seher Kumkoy Star Resort & Spa 5*:

Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke , suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju ( zamena peskira uz doplatu )

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni ( zatvoren u toku letnje sezone )  za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo , sauna , parno kupatilo, teniski teren , odbojka na plaži, stoni tenis  zabavni program - lagana animacija , mini klub za decu od 6 do 12 godina, igralište i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela:  sportovi na vodi, Wellnes centar , osvetljenje i oprema za tenis , masaža, bilijar.

Napomena:

Renoviran : 2021

www.seherhotels.com

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije