Jadore Deluxe Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Jadore Deluxe Hotel & Spa
  • 50 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Zatvoreni bazen
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Jadore Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoho

Hotel Jadore Deluxe Hotel & Spa

Hotel Jadore Deluxe Hotel & Spa ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 2 h posle ponoći, sladoled u određeno vreme u toku dana, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska peščana plaža je udaljena 350m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Jadore Deluxe Hotel & Spa hotela:

J'adore Deluxe Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Sorgun, 5km od antičkog grada Side i 75km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 429 smeštajnih jedinica u jednoj glavnoj zgradi :

  • Standardna soba (34 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj, jedno kupatilo, max. 2+1 + beba  ),
  • Economy soba (27 m2, max 2+1 dete ),
  • Comfort sobe (36 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan singl ležaj  + jedan pomoćni ili sofa ležaj, jedno kupatilo,max. 4 osobe,)
  • Family soba (40 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osobe)
  • Junior suite soba ( 47m2 , dve odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo)

Sve smeštajne jedinice hotela J'adore Deluxe 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče,centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef , mini bar (voda, minaralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi internet bez doplate.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) 24h hrana i piće, na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 2 h posle ponoći, sladoled u određeno vreme , dečiji i dijetalni kutak u glavnom restoranu, A'la Carte restorani ( turski ,italijanski,daleko istočnjačnjački) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept ne uključuje: premium uvoza pića, specijalna vina, kokteli, luksuzna pića, sveže ceđene sokove, flaširana pića, Meksički, turski i riblji  A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred, uvozna pića posle 01.00 h, nargilu , sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran u kome se služi švedski sto, A'la Carte restorani (Ottoman -turski, Gondola-italijanski, Pepe-meksički, Shou -restoran sa specijalitetima dalekog istoka, Alesta- riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela J'adore Deluxe 5*: lekar, čuvanje dece, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet (slabijeg protoka) u zajedničkim prostorijama hotela i sobama se ne naplaćuje.

Plaža hotela Jadore Deluxe Hotel & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 350m od hotela J'adore Deluxe 5*. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz prethodnu rezervaciju i doplatu. Besplatni prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (radi samo zimi), bazeni, 5 tobogana, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži , mini golf, sauna, parno kupatilo, slana soba, tursko kupatilo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela J'adore Deluxe 5*: masaža, Wellness i SPA centar, sportovi na vodi.

Zabavni programi u toku dana pored bazena i na plaži, takmičenja za odrasle i decu, večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god. sa specijalnim programima podeljenim u grupe, igraonica, dečiji meni u glavnom restoranu, mini disko uveče.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE. 

www.jadorehotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije