Kamelya Collection Fulya

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Kamelya Collection Fulya
  • 131 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Kamelya Collection Fulya ★★★★★ - Colakli, Side, Turska renoviran 2020. godine, odličan je izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak , vegan detoks hrana i piće, sva domaća i s

Hotel Kamelya Collection Fulya

Hotel Kamelya Collection Fulya ★★★★★ - Colakli, Side, Turska renoviran 2020. godine, odličan je izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak , vegan detoks hrana i piće, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer i Wine house na plaži, sveže voćne sokove jedino tokom doručka. KAMELYA COLLECTION EXCLUSIVE HOTELI : Hotelski kompleks Kamelya sastoji se iz 2 hotela - Kamelya Fulya 5* i Kamelya Selin 5* i jednog holiday village-a Kamelya K Club 5*. Gosti ovog kompleksa imaju glavne obroke u restoranu hotela u kome su smešteni, ali mogu da koriste sve sadržaje ostalih Kamelya hotela.

Položaj Kamelya Collection Fulya hotela:

Kamelya Collection Fulya Hotel 5* u regiji Colakli, udaljen je 5 km od Sidea i 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupno ima 244 smeštajne jedinice rasporedjene na 7 spratova glavne zgrade.

  • Superior sobe sa pogledom na baštu (28 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max. 3 osobe),
  • Superior sobe sa pogledom na more (28 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max. 3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kamelya Collection Fulya 5*ima : kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fenom, bademantil, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktna telefonska linija, sef, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), ketler, set za pravljenje kafe i čaja, tepih, Wi-fi, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak , vegan detoks  hrana i piće, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer i Wine house na plaži, sveže voćne sokove jedino tokom doručka.

UAI koncept hotela Kamelya Collection Fulya 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina i koktele, uvozna pića koja nisu na listi menija, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela i glavna jela (doručak, kasni doručak,ručak,večera), u Kamelya Fulya rani doručak, branč i ponoćna užina, A'la Carte restorani: Turkuaz (turska kuhinja), China Town (kineska kuhinja), Yengec (Riblji restoran), Ma Belle (francuska kuhinja) , Azteca (meksička kuhinja) , La perla ( mediteranski restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa, Cafe kuća, užina na plaži, barovi kod bazena, barovi na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kamelya Collection Fulya 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje.

Plaža hotela Kamelya Collection Fulya 5*:

Hotelska plaža je peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle (7 otvorenih i 2 zatvorena bazena) i decu (14 otvorenih i 2 zatvorena bazena), akva park za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, odbojka, gimnastika, odbojka na plaži, košarka, streljaštvo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i plaže, večernji show programi, Chameleon klub za decu od 4-12 godina, Klub za tinejdžere  (u visokoj sezoni) za decu od 12 - 18 godina, mini zoo vrt, razni programi i aktivnosti u toku dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kamelya Collection Fulya 5*: teniski tereni, osvetljenje za teniske terene, časovi i oprema, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompijuterske igrice, masaža, SPA i Wellness centar, jahanje.

Napomena:

Hotel Kamelya Collection Fulya 5* je renoviran 2020. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE. 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije