Kamelya Collection Sentido Selin

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Kamelya Collection Sentido Selin
 • 192 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kamelya Collectıon Sentıdo Selın ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela ( švedski sto ) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večera, ponoćna užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapredi doplatom, sva lokalna i standardna u

Hotel Kamelya Collection Sentido Selin

Hotel Kamelya Collectıon Sentıdo Selın ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela ( švedski sto ) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večera, ponoćna užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapredi doplatom, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer i Wine house na plaži, sveže voćni sokovi jedino tokom doručka. Hotelska plaža je peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju i doplatu. Hotelski kompleks Kamelya sastoji se iz 2 hotela – Kamelya Fulya 5* i Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5* i jednog holiday village Kamelya K Club 5*. Gosti ovog kompleksa imaju glavne obroke u restoranu hotela u kome su smešteni, ali mogu da koriste sve sadržaje ostalih Kamelya hotela

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Položaj Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5* hotela:

Kamelya Collectıon Sentıdo Selın hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 8km od Sidea i 55 km od aerodroma Antalije.

Smeštaj:

Ukupno ima 308 smeštajnih jedinica u hotelu Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5*. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi, kućicama na plaži i terrace kućicama.

Glavna zgrada:

 • Deluxe sobe (32 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
 • Family suit soba (40 - 63 m2, 2 spavaće sobe medjusobno odvojene vratima, dnevna soba, kupatilo , max. 4+1 osoba).

Sobe na plaži:

 • Beach soba (45 m2, direktno izlazi na plažu, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, privatna mini bašta sa delom za sunčanje, max. 3+1 osoba).

Terrace kućice: nalaze se oko relax bazena:

 • Terrace soba (45 m2, 1 spavaća soba, deo za sedenje, 1 kupatilo, max. 3 osobe),
 • Terrace family sobe (57 m2, 2 spavaće sobe medjusobno odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5* ima: Kupatilo sa kadom i tušem, fenom, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima u glavnoj zgradi i split klimu u terrace sobama i sobama na plaži, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar ( bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), set za kafu&čaj, ketler, tepih u sobama u glavnoj zgradi, laminat u terrace sobama i keramički pod u sobama na plaži, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet (56kbs), balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela ( švedski sto ) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večera, ponoćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer i Wine house na plaži, sveže voćni sokovi jedino tokom doručka.

UAI koncept hotela Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina i koktele, sobnu uslugu,sveže cedjene sokove, flaširana pića,A'la Carte restorani sa rezervacijom unapredi doplatom

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela ( vedski sto) za glavne obroke, restoran Kamelya Fulia hotela za kasni doručak, branč i ponoćnu užinu, A'la carte restorani: Turkuaz (turska kuhinja), China Town (kineska kuhinja), Yengec (Riblji restoran), La perla (italijanska kuhinja), Azteka (meksička kuhinja), Mediterranean (morska hrana), barovi u okviru hotelskog kompleksa, Cafe house, bar kod bazena, plaža-užine, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi standard je besplatan .

Plaža hotela Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5*:

Hotelska plaža je peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle (7 otvorenih i 2 zatvorena bazena) i za decu (4 otvorenih i 2 unutrašnja bazena), Aqua park za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, djakuzi, odbojka, gimnastika, odbojka na plaži, košarka, streljaštvo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i plaže, večernji show programi, mini klub za decu od 4-12 godina, u visokoj sezoni tinejdž klub (12-18god.),mini zoo vrt.

Posebno se plaća prema pravilima hotela : teniski tereni, osvetljenje za teniske terene, časovi i oprema,časovi jahanja, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, masaža, SPA i Wellness centar.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 , HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije