Kamelya Collection Aishen K Club

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Kamelya Collection Aishen K Club
  • 128 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Kamelya Collectıon Aishen K Club ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak,ručak, popodnevna užina, večera ,ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak, vegan detoks hrana i piće, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, B

Hotel Kamelya Collection Aishen K Club

Hotel Kamelya Collectıon Aishen K Club ★★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak,ručak, popodnevna užina, večera ,ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak, vegan detoks hrana i piće, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer and Wine House na plaži, sveže ceđeni sokovi samo za doručak. KAMELYA COLLECTION EXCLUSIVE HOTELI: Hotelski kompleks Kamelya sastoji se iz 2 hotela – Kamelya Fulya 5* i Kamelya Collectıon Sentıdo Selın 5* i jednog holiday village Kamelya K Club 5*. Gosti ovog kompleksa imaju glavne obroke u restoranu hotela u kome su smešteni, ali mogu da koriste sve sadržaje ostalih Kamelya hotela

Položaj Kamelya Collectıon Aishen K Club hotela:

Hotel Kamelya Collectıon Aishen K Club se nalazi se u regiji Colakli. Udaljen je 8 km od Sidea i 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Kamelya Collectıon Aishen K Club Club 5* je 584 u zgradama na dva ili tri sprata bez lifta . Sve sobe se nalaze na u dvospratnim i trospratnim blokovima u velikoj bašti.

  • Standardne sobe (22-24 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, max. 2 osobe),
  • Superior sobe (28-33 m2, 1 velika spavaća soba sa dva kreveta, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe sobe (36-44 m2, 1 spavaća soba sa francuskim + 1 single krevet, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family sobe (40-53 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe),
  • Family suite (105-111 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 dnevna soba, 1 svlačionica, 2 kupatila, bademantil, papuče i pogodnosti za decu, max. 4+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen,  papuče, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, pločice, Wi-Fi internet, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak,ručak, popodnevna užina, večera ,ponoćna užina, rani doručak, dečiji kutak, vegan detoks hrana i piće,  sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beer and Wine House na plaži, sveže ceđeni sokovi samo za doručak.

Ultra All Inclusive koncept hotela Kamelya Collectıon Aishen K Club Club ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, specijalna vina i koktele,uvozna pića koja nisu na listi menija , A la carte restorane uz rezervaciju i uz doplatu , flaširana pića, sveže ceđene sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran (doručak, kasni doručak, ručak i večera), u Kamelya Fulya rani doručak, branč i noćna užina, A'la Carte restorani (turski Turkuaz, kineski China Town, riblji Yengec, francuski Ma Belle,  meksički Azteca, LaPerla, mediteranski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, Cafe House, užine na plaži ,barovi kod bazena, barovi na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kamelya Collectıon Aishen K Club Club: lekar, čuvanje dece,pranje veša,frizer, telefon, fax, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi standard internet se ne naplaćuje.

Plaža hotela Kamelya Collectıon Aishen K Club 5*:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni zatvoreni bazeni za odrasle (7 otvorenih i 2 zatvorena) i za decu (14 otvorenih i 2 zatvorena), akva park za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, odbojka, gimnastika, odbojka na plaži, košarka, streljaštvo, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kamelya Collectıon Aishen K Club Club: teniski tereni, osvetljenje za teniske terene, časovi i oprema, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompijuterske igrice, masaža, SPA i Wellness centar, jahanje konja.

Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Chameleon mini klub za decu uzrasta od 4-12 god, tinejdž klub tokom visoke sezone za decu od 12-17 god, Mini zološki vrt, različiti programi i aktivnosti tokom dana i uveče.

Napomena:

Hotel Kamelya Collectıon Aishen K Club Club je renoviran 2019. Godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE..

www.kamelyaworld.com.tr

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije