Kirman Calyptus Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Kirman Calyptus Resort & Spa
 • 48 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea, 450m od sopstvene peščane plaže na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni, nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Si

Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa

Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea, 450m od sopstvene peščane plaže na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni, nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj:

Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Calyptus Resort & Spa 5* ima ukupno 420 smeštajnih jedinica, i to:

 • Standardne sobe (30 m2, spavaća soba , kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Junior suite (30 m2, spavaća soba , kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (44m2 , dve odvojene spavaće sobe , kupatilo , max 4 osobe ),
 • Deluxe Family sobe (63 m2, dve spavaće sobe, kupatilo, max 4+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Calyptus Resort & Spa 5* poseduje kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen, klimu koja radi u određenim časovima, u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima,Wi-Fi (slabije brzine), terasu/ balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i poslepodnevne užine, kasni noćni bufe, sladoled tokom poslepodneva, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred - jednom tokom boravka u jednom od restorana, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 02.00h, bar na plaži 10.00 do 18.00h.

Ultra all inclusive koncept hotela ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića i piće u limenkama , sveži voćni sokovi, energetska pića, nargila bar, pića u Macco kafeu od 02:00 - 08:00h, sobnu uslugu.

Sadržaj Kirman Calyptus Resort & Spa hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani Ottoman i Mediteranski, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara, čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi Fi internet (128KB) besplatan.

Plaža:

Hotelska peščana plaža 450m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (zatvoren u toku letnje sezone), bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, večernji šou programi, mini klub za decu (4-12godina), junior klub (12-16 godina) sa različitim aktivnostima i programima.

Posebno se plaća prema pravilima : masaža, bilijar, sportovi na vodi, i SPA centar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PREDHODNE NAJAVE.


Lokacije