Kirman Sidemarin Beach & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Kirman Sidemarin Beach & Spa
  • 129 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Sidemarin Beach & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu. Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea, sa uslugom hrane i pića 24:00h - za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popod

Hotel Kirman Sidemarin Beach & Spa

Hotel Kirman Sidemarin Beach & Spa ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu. Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu. Nudi Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea, sa uslugom hrane i pića 24:00h - za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, rani doručak, dečiji bufe, bebi kutak, bufet sa dijetalnom i bezglutenskom hranom, sladoled tokom popodneva, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred - jednom tokom boravka u jednom od restorana (osim Steak House restorana), sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska peščana plaža – ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni. Posebno dizajniran za porodice, ovaj sofisticirani hotel pruža 320 udobnih soba za goste. Kirman Sidemarin Beach & Spa nudi 24-časovnu recepciju za udobnost gostiju. Nažalost, nema soba u kojima gosti mogu tražiti krevetić za mališane. Kirman Sidemarin Beach & Spa razume da je pristupačnost važna za sve goste. Iz tog razloga, ima sobe pogodne za invalidska kolica i potpuno je prilagođen za lak pristup. Pored toga, u okviru objekta je na raspolaganju parking za dodatnu udobnost. U ovom hotelu postoji mnoštvo zdravstvenih i wellness usluga koje gosti mogu iskoristiti. Gosti će uživati u zabavnom boravku u ovom objektu sa ogromnom ponudom zabavnih sadržaja. Klijenti će uživati u svom životu jer će moći da koriste sportske sadržaje i praktikuju rekreacione aktivnosti koje nudi ovaj hotel. Zbog svojih funkcionalnih prostorija za sastanke, ovaj smeštaj je savršeno mesto za goste koji putuju u poslovne svrhe. Za neke usluge se mogu primeniti dodatne naknade.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kirman Sidemarin Beach & Spa hotela:

Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5* se nalazi u regiji Kumkoy na 5km od Sidea i 60km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5* ima ukupno 436 smeštajnih jedinica:

  • Standard sobe (28 m2, 1 Spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (38 m2, 2 odvojene Spavaće sobe, u jednoj se nalazi francuski ležaj, u drugoj sobi 2 single ležaja, 1 kupatilo, max 4 osobe).
  • Jacuzzi terrace standard sobe (28 m2, 1 Spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 sofa ležaj, 1 kupatilo, djakuzi na terasi, max 2+1 osoba).
  • Jacuzzi terrace family sobe (38m2 , dve odvojene Spavaće sobe , jedna sa francuskim ležajem , druga sa 2 single ležaja, jedno kupatilo , djakuzi na terasi , max 4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, klimu koja radi u određenim časovima u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića, pivo, čokolade, čips se dopunjuju svakodnevno), ketler,set za kafu i čaj, sef, laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima,WI-FI internet (slabije brzine), balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea, sa uslugom hrane i pića 24:00h - za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnje i poslepodnevne užine, kasni noćni bufe,rani doručak, dečiji bufe, bebi kutak, bufet sa dijetalnom i bezglutenskom hranom, sladoled tokom poslepodneva, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred - jednom tokom boravka u jednom od restorana , sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept hotela Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića i pića u limenkama, sveži voćni sokovi, energetska pića, nargila ,sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani Sehrazat-: turska kuhinja, Shui-kineska kuhinja, Mozaik-riblji restoran, Steak House restoran (biftek restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5*: usluge lekara, čuvanja dece,usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi internet (128KB) je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Kirman Sidemarin Beach & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža - ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, poluolimpijski bazen, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, stonI tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, večernji šou programi, mini klub za decu (4-12godina), sa različitim aktivnostima i programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Sidemarin Beach & Spa Hotel 5*: masaža, bilijar,kuglanje, internet cafe i kompjuterske igre, sportovi na vodi, časovi i osvetljenje za teniske terene, Spa centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE. 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije