Lago Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Lago Hotel
  • 47 slika
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Lago (ex. Azura Sorgun) ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska se nalazi u regiji Titreyengol blizu obale. Udaljen je 7 km od antičkog grada Sidea i 63 km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne i ponoćne užine, domaća

Hotel Lago Hotel

Hotel Lago (ex. Azura Sorgun) ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska se nalazi u regiji Titreyengol blizu obale. Udaljen je 7 km od antičkog grada Sidea i 63 km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne i ponoćne užine, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim terminima. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu. Hotel se nalazi u prelepoj oblasti u Titreiengol/Sorgun. Nalazi se na samoj plaži na čuvenoj Turskoj rivijeri. Jezero Titrejengol je u blizini hotela i upotpunjuje zadivljujući pogled. Centar Sidea je udaljen manje od 7 km. Aerodrom Antalija je udaljen oko 63 km. Izgrađen 2006. godine i renoviran 2007. godine, hotel nudi 500 sobe i spreman je da usluži goste svih uzrasta, poslovne i turiste, kao i goste sa smanjenom pokretljivošću. U veoma udobnim sobama sa tepisima i novim nameštajem gostima se nudi revitalizirajuća atmosfera. Sobe imaju pogled na more i vrt sa sopstvenim balkonom ili terasom. Gosti mogu birati između različitih bazena za sunčanje u slobodno vreme. Alternativno, mogu se pridružiti nekoj od brojnih sportskih aktivnosti ili uživati u SPA tretmanima koji su dostupni.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Lago hotela:

Lago hotel se nalazi u regiji Titreyengol blizu obale. Udaljen je 7 km od antičkog grada Sidea i 63 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Lago Hotel 5* ima ukupno 500 smeštajne jedinice:

  • Standardne sobe (25-27 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj , jedno kupatilo, max 2+1 osobe),
  • Tiny attic sobe (23-26m2 , nalaze se na poslednjem spratu, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, max 2 osoba)
  • Standard swim up sobe (40-43 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj+ jedan sofa ležaj, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family superior swim up sobe (50-55 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, direktan izlaz na zajednički bazen ili terasu, max 4 +1 osoba)
  • Family sobe (38-41 m2 , dve spavaće sobe odvojene vratima,  jedno kupatilo, max 4 osobe).
  • Superior sobe (30-32 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj + sofa ležaj, jedno kupatilo, max 3+1 osobe),
  •  Superior swim up sobe (40-43 m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj + deo za sedenje, jedno kupatilo,direktan pristup zajedničkom bazenu ili terasi max 3+1 osobe),
  • Tiny villa (100 m2, lociran u bašti hotela, dve spavaće sobe, dva kupatila, deo za sedenje, sopstvenu baštu sa  bazenom, max 4 osobe)

Svaka smeštajna jediinica hotela Lago Hotel 5* ima:  kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil , papuče,VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, orasi i čokolada se dopunjuje svakodnevno), set za kafu i čaj,SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi, sef, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne i ponoćne užine, rani doručak, dečiji, dietalni i vegeterijanski bufe u glavnom restoranu, sveže voćne sokove za doručak, sladoled u određenim terminima, Snek restoran na plaži od 10.00-16.00h, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept Lago Hotel 5* ne uključuje: A la carte restoran uz rezervaciju unapred,,premium alkoholna pića, sveže cedjene voćne sokove, flaširana pića, pakovanje sladoleda, specijalna vina, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (Azijski, meksički, riblji, turski, italijanski ), barovi u okviru hotelskog kompleksa Lago Hotel 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lago Hotel 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Lago Hotel 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. VIP paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes centar, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, specijalni večernji programi, gala večeri, moto večeri, mini klub za decu od 4-12godina sa dnevnim i večernjim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lago Hotel 5*: masaža, Spa i Wellness centar,  sportovi na vodi,  kompijuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije