Larissa Beach Club Side

  • Larissa Beach Club Side
  • 30 slika

Hotel Larissa Beach Club Side ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h, bar na plaži od 10.00 – 17.00 h. Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Besplatan Wi-Fi internet u lobiju hot

Hotel Larissa Beach Club Side

Hotel Larissa Beach Club Side ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h, bar na plaži od 10.00 – 17.00 h. Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela. Renovirano 2012-13. godine, ovo veliko turističko naselje nalazi se u blizini peščane plaže u okrugu Kumkoj, 4 km zapadno od istorijskog grada i današnjeg letovališta Side. Idealno za porodice, postoji niz aktivnosti i sadržaja, uključujući otvoreni bazen sa toboganima. Privatna plaža je kratka šetnja kroz kompleks, a javni prevoz se nalazi u blizini, omogućavajući pristup centru Sidea, ili alternativno, za one koji uživaju u vežbanju, takođe je moguće prošetati plažom da biste stigli do centra. Bazar Kumkoy udaljen je 5 minuta vožnje javnim prevozom.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Larissa Beach Club Side 4* hotela:

Hotel Larissa Beach Club Side se nalazi u regiji Kumkoy, 4km od centra Sidea, 55km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Larissa Beach Club Side ima ukupno 300 smeštajnih jedinica:

  • Standard soba (24 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (46 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga sa krevetima na sprat ili dva single ležaja, 1 kupatilo, max 3+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom, fen, split klimu, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h.

AI koncept hotela Larissa Beach Club Side 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sve vrste flaširanih pića i pića u limenkama, sladoled, tursku kafu, hranu i piće posle 22.00h, sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća u hotelu Larissa Beach Club Side 4*: usluga lekara, pranja veša, sef na recepciji, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, sportovi na vodi, masaže i bilijar. Besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava u hotelu Larissa Beach Club Side :

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 04-12 godina, igralište za decu, mini disko.

Posebno se prema hotelskim pravila naplaćuje: vodeni sportovi, masaže i bilijar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije