Lemas Suite Hotel by Kulabey

  • Lemas Suite Hotel by Kulabey
  • 22 slika

Hotel Lemas Suite Hotel by Kulabey ★★★ - Side, Turska se nalazi se u centru Sidea 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen 150 m od morske obale i savršen je izbor za letovanje u Alanji 2022. Zauzimajući 9.500 kvadratnih metara zemljišta, uključujući plantažu avokada, ovaj opuštajući apartmanski hotel sastoji se od apartmana i studija sa 20 hotelskih soba smeštenih u aneks zgradi. Drevni gr

Hotel Lemas Suite Hotel by Kulabey

Hotel Lemas Suite Hotel by Kulabey ★★★ - Side, Turska se nalazi se u centru Sidea 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen 150 m od morske obale i savršen je izbor za letovanje u Alanji 2022. Zauzimajući 9.500 kvadratnih metara zemljišta, uključujući plantažu avokada, ovaj opuštajući apartmanski hotel sastoji se od apartmana i studija sa 20 hotelskih soba smeštenih u aneks zgradi. Drevni grad Side udaljen je 3 km sa velikim izborom barova, restorana, noćnog života i mogućnosti za kupovinu. Veze do mreže javnog prevoza nalaze se na par minuta hoda od objekta. Hotel raspolaže sa dva otvorena bazena i dva dečja bazena, koji su okruženi palmama, bananama i drugim tropskim drvećem. Ležaljke, suncobrani i snek bar pored bazena, kao i prostor za tretmane masaže i tursko kupatilo su ostali sadržaji od kojih gosti mogu imati koristi.

 

Položaj Lemas Suite Hotel by Kulabey 3* hotela:

Hotel Lemas Suite Hotel by Kulabey 3* Lemas Suite Hotel 3* se nalazi se u centru Sidea 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen 150 m od morske obale.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 80 u dva bloka :

  • Standardne sobe (16 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2 osobe),
  • Studio apartman (30 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba)
  • Apartmani sa jednom spavaćom sobom (44 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + dva sofa ležaja, jedno kupatilo, kuhinja, max 2+2 osobe)

Sve sobe hotela Lemas Suite 3* poseduju kupatilo sa tušem, fen za kosu, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion - švedski sto za doručak i večeru. Sva ostala hrana i piće je uz doplatu . A la carte Restoran uz doplatu.

Sadržaj hotela Lemas Suite Hotel by Kulabey 3*:

Glavni restoran, bar pored bazena. U cenu nije uključeno: usluga lekara, pranje veša, telefon, faks, rent a car. Wi-Fi internet uz doplatu .

Plaža:

Koristi javnu plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lemas Suite 3*: sauna , tursko kupatilo, masaže, sportovi na vodi na plaži.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete pronaći na sajtu hotela: www.lemassuitehotel.com

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava prava da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 3* zvezdica.

Side aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 3*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Side cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Side 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Side avion

Antalija Side transfer u trajanju oko 2 sata.

Side leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Side Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije