Side Lowe Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Side Lowe Hotel
  • 28 slika
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen

Hotel Side Lowe ★★★ - Side, Turska je udaljen oko 800 metara od centra Sidea i sopstvene peščane plaže, Side Lowe hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži od 10:00h

Hotel Side Lowe Hotel

Hotel Side Lowe ★★★ - Side, Turska je udaljen oko 800 metara od centra Sidea i sopstvene peščane plaže, Side Lowe hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h .

 

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Side Lowe hotela:

Hotel Side Lowe 3* nalazi se u regiji Side. Udaljen je 800 m od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Side Lowe 3* raspolaže sa 72 smeštajne jedinice u jednoj glavnoj zgradi.

Standardne sobe (1 spavaća soba, 1kupatilo, max 2+2 osoba)

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda dopunjuje se jednom dnevno), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h .

All inclusive koncept hotela Side Lowe 3* ne uključuje: uvozna i ostala domaća pića koja nisu na meni listi, sveže voćne sokove, tursku kafu, espreso, sladoled, flaširana i pića u limenci, flaširanu vodu, svu hranu i pića posle 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na bazenu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Lowe 3*: usluge lekara na zahtev, telefon, fax, sef samo na recepciji, Wi-Fi.

Plaža hotela Side Lowe 3*:

Hotelska peščana plaža udaljena je 1200 m od hotela Side Lowe 3*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, 1 tobogan, stoni tenis .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Lowe 3*: tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.  

www.sidelowehotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije