Lyra Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Lyra Resort Hotel
 • 61 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Lyra Resort & SPA ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, u disko klubu do 02.00h, slado

Hotel Lyra Resort Hotel

Hotel Lyra Resort & SPA ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, u disko klubu do 02.00h, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorane uz rezervaciju i jednom tokom boravka. Bar na plaži i užine od 10:00-18:00h. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Lyra Resort & SPA 5* hotela:

Lyra Resort Hotel 5* se nalazi u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Manavgata i 75 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Lyra Resort & SPA 5* ima 485 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi.

Glavna zgrada:

 • Standardna soba (30 m2, spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Family soba (36 m2, 2 spavaće sobe odvojene paravanom na rasklapanje, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Lake houses deo:

 • Swim up standardna soba (27 m2, jedna soba, jedno kupatilo, max 3+1 pax),
 • Swim up family soba (29 m2, dve odvojene sobe, jedno kupatilo, max 4 osobe),
 • Swim up sa đakuzijem ( 25 m2, jedna soba, jedno kupatilo, max 3+1 pax )
 • Lake houses Standardna soba (26 m2, jedna soba, jeno kupatilo, max 2+2 pax ),
 • Lake Houses Family soba (27-34 m2, dve odvojene sobe odvojene vratima , u jednom kreveti na sprat za decu , jedno kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Lyra Resort & SPA 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu u glavnoj zgradi, split klimu u lake sobama , direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kuvanje čaja i kafe, SAT TV i muzičke kanale, laminat , balkon. Wi fi je besplatan .

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, u disko klubu do 02.00h, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorane uz rezervaciju i jednom tokom boravka. Bar na plaži i užine od 10:00-18.00.

UAI koncept hotela Lyra Resort & SPA 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu u sklopu UAI koncepta, flaširana pića, sveže voćne sokove, nargilu, sobnu uslugu,pića u Vitamin baru.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bife-a, A'la Carte restorani (turski, italijanski, riblji,kuhinja dalekog istoka), barovi u okviru hotelskog kompleksa Lyra Resort & SPA 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lyra Resort & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Lyra Resort & SPA 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži su dostupni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo , teniski teren, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, mini fudbal, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu (4-12), igralište,mini disko uveče.Sajam zabave se dodatno naplaćuje.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lyra Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igre, škola ronjenja.

Napomena:

Hotel Lyra Resort & SPA 5* je delimično renoviran 2019. godine.

Više informacija o hotelu možete dobiti na: www.lyrahotel.com

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021..

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije