Maya World Golf Side Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Maya World Golf Side Hotel
  • 56 slika
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Fitnes & SPA

Hotel Maya World Golf Hotel - HV2 ★★★★ -Titreyen Gol, Side, Turska smešten oko 5 km od centra Sidea, Maya Golf hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večeru, večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00h do 23:30h, bar na plaži od 10:00h do 17:00

Hotel Maya World Golf Side Hotel

Hotel Maya World Golf Hotel - HV2 ★★★★ -Titreyen Gol, Side, Turska smešten oko 5 km od centra Sidea, Maya Golf hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večeru, večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00h do 23:30h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h sa bezalkoholnim pićem, pivom ili vinom, sladoled u određeno vreme.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Maya World Golf Hotel hotela:

Maya World Golf hotel se nalazi u regiji Tireyengol, na oko 5 km od centra Sidea i oko 65 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Maya World Golf 4* ima ukupno 182 smeštajne jedinice rasporedjene u 2 bloka .

  • Standardne sobe (20-23 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj , jedno kupatilo, max 2+1 osobe)
  • Economy sobe (16 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, bez balkona, max 2 osobe)
  • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom , fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večeru, večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00h do 23:30h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h sa bezalkoholnim pićem, pivom ili vinom, sladoled u određeno vreme.

U AI koncept hotela Maya Golf 4* nije uključeno: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđeni sokovi,, turska kafa, hrana i piće na baru na plaži posle 17:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Maya Golf 4*: usluga lekara, usluga pranja i hemijsko čišćenje veša, frizer, čuvanje dece,telefon, faks,  internet, rent-a-car.  Wi-Fi se ne naplaćuje u celom hotelu .

Plaža hotela Maya World Golf Hotel 4*:

Hotelska plaža se nalazi na 400 m od hotela Maya Golf 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i kod bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Maya Golf 4*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, sauna , masaža , bilijar.

Zabavni dnevni programi i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

www.mayahotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije