Maya World Hill

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Maya World Hill
 • 31 slika

Hotel Maya World Hill ★★★★ - Side, Turska se nalazi u regiji Side. Udaljen je 5 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma Antalija, kao i 400 metara od plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, noćna užina,

Hotel Maya World Hill

Hotel Maya World Hill ★★★★ - Side, Turska se nalazi u regiji Side. Udaljen je 5 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma Antalija, kao i 400 metara od plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:30h. Wi-Fi internet se plaća u celom hotelu.

 

Položaj hotela Maya World Hill 4*:

Hotel Maya World Hill 4* se nalazi u regiji Side. Udaljen je 5 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Maya World Hill 4* ima ukupno 155 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (16-20m2, spavaća soba, kupatilo, sobe koje se nalaze u potkrovlju su bez balkona, max. 2 osobe),
 • Family soba (43m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Maya World Hill 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon (osim u ekonomi sobama i standardnim sobama u potkrovlju).

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:30h.

All Inclusive koncept hotela Maya World Hill 4* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, hranu i piće na plaži, sladoled, tursku kafu, A La Carte restorane (sa rezervacijom unapred), sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena, bar na plaži, A La Carte restorani: turski restoran, riblji restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Maya World Hill 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, faks, internet, rent a car. Wi-Fi internet se plaća u celom hotelu.

Plaža hotela Maya World Hill 4*:

Hotel Maya World Hill 4* je udaljen 400 metara od plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, jedan tobogan, tursko kupatilo, sauna (samo od 16:00-18:00h), fitnes centar, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, masaža.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije