Melas Holiday Village

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Melas Holiday Village
  • 21 slika
  • Okružen zelenilom
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 1. dete do 13,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Melas Holiday Village ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 2 km od Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u odredjenim pop

Hotel Melas Holiday Village

Hotel Melas Holiday Village ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 2 km od Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u odredjenim popodnevnim časovima, mini bar u sobama. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, pića u disko klubu do 02:00h (u Melas Resort Hotel-u). Hotelska peščana, plitka plaža, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu (pri dolasku) koji se ne naplaćuju. Zamena peškira za plažu se naplaćuje. Uživajući na mirnoj lokaciji, ovaj hotel gostima nudi očaravajući pogled na netaknutu obalu i bele peščane plaže. Side je udaljen samo 2 km, lako je dostupan brojnim linijama javnog prevoza. Na maloj udaljenosti od hotela, gosti mogu uživati u nizu restorana i barova. Gosti koji žele da istraže kulturu ovog područja mogu uživati u izletima u Apolonov hram, vodopade Manavgat i muzej Side. Aerodrom Antalija udaljen je samo 65 km, ovaj hotel osigurava udobnost i udobnost. Gosti će uživati u dovoljnom prostoru u sobama, koji su upotpunjeni modernim nameštajem i elegantnim tkaninama. Gosti se mogu opustiti i opustiti u baštama ili uživati u osvežavajućem piću u hotelskom baru. Gosti koji putuju u poslovne svrhe mogu koristiti konferencijske sadržaje, osiguravajući produktivnost dok su odsutni.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Melas Holiday Village hotela:

Melas Holiday Village se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 2 km od Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Melas Holiday Village 5* ima 328 smeštajnih jedinica raspoređenih u dvospratnim i trospratnim klub zgradama:

  • Standard sobe (20 m2, 1 spavaća soba sa 2 odvojena ležaja+ sofa, 1 kupatilo, max 2+1 dete),
  • Economy sobe (18 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 osobe, nalazi se na zadnjoj strani hotela blizu akva parka),
  • Family eco sobe (26 m2, 1 velika soba sa d2 odvojerena ležaja+ 2 sofe, 1 kupatilo, max 4 osobe),
  • Family deluxe sobe (26 m2, 1 velika spavaća soba sa 2 odvojena ležaja + 2 sofe, 1 kupatilo, max 4 osobe),
  • Apartman sobe (45 m2, jedna ili dve spavaće sobe, dnevni boravak, mini kuhinja, 1 kupatilo, max 4+1 dete + 1 beba).

Sve sobe hotela Melas Holiday Village 5* imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunju svaka dva dana), ketler, set za čaj i kafu, pločice, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, mini bar u sobama. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih(deci ispod 9 godina nije dozvoljen boravak u internacionalnom i azijskom restoranu), domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, sladoled u određenim terminima popodne, pića u disko klubu do 02:00h (u Melas Resort Hotel-u).

All inclusive koncept hotela Melas Holiday Village 5* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: turski, azijski, riblji i internacionalni restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Melas Holiday Village 5*: usluge lekara, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi (slabog protoka) je dostupan u celom hotelu.

Plaža hotela Melas Holiday Village 5*:

Hotelska peščana, plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu ( pri dolasku) koji se ne naplaćuju. Zamena peškira za plažu se naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, skvoš, mini golf, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim aktivnostima i programima, mini disko uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Melas Holiday Village 5*: masaža, bilijar, internet kafe i kompjuterske igrice, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa.

Napomena:

Hotel Melas Holiday Village 5* renoviran je 2013/2014. godine.

www.melashotels.com 

Hotel Melas Holiday Village 5* nije namenjen osobama sa posebnim potrebama zbog velikog broja stepenica u hotelu. Gosti Melas Holiday Village hotela mogu koristiti samo disko klub hotela Melas Resort, sve ostale sadržaje gosti mogu koristiti samo u svom hotelu

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE..

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije