Melas Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Melas Resort
  • 24 slika
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Melas Resort ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rano jutarnji doručak, mini bar u sobama, sveže cedjeni voćni sok za doručak. A'la Carte restorani uz rezervacij

Hotel Melas Resort

Hotel Melas Resort ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rano jutarnji doručak, mini bar u sobama, sveže cedjeni voćni sok za doručak. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred samo jednom tokom boravka se može iskoristiti jedan od njih, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24:00h, sladoled u određenim popodnevnim časovima, pića u disko klubu do 02:00h. Hotelska peščana, plitka plaža, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate. Wi-Fi (slabog protoka) je dostupan u celom hotelu Melas Resort 5*. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji na dugačkoj peščanoj plaži na samo 3 km od impresivnog amfiteatra, muzeja i Apolonovog hrama u Sideu, do kojih se lako stiže javnim prevozom ili taksijem, a oba su dostupna ispred hotela. Renoviran delimično 2021. godine, ovo veliko odmaralište sa 300 soba, klimatizovano, deli 70.000 kvadrtnih metara zemljišta sa svojim sestrinskim hotelom i pogodno je za parove i porodice. Hotel ima niz rekreativnih i kulinarskih sadržaja, uključujući akva park sa 4 tobogana, spa i wellness centar, poslastičarnicu, restorane na bazi švedskog stola i a la carte restorane.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Melas Resort hotela:

Hotel Melas Resort se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 2 km od Sidea i 65 km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Melas Resort 5* ima 304 smeštajne jedinice raspoređene u glavnim zgradama.

  • Standard sobe pogled kopno (20m2, 1 spavaća soba sa 2 ležaja + 1 sofa, 1 kupatilo, max 2+1 dete),
  • Standard sobe sa delimičnim pogledom na more (20 - 24m2, 1 spavaća soba sa 2 ležaja + 1 sofa, 1 kupatilo, max 2+2 dete),
  • Standard sobe sa pogledom na more (20 - 24m2, 1 spavaća soba sa 2 ležaja + 1 sofa, 1 kupatilo, max 3+1 dete),
  • Large sobe (28m2, 1 jedna velika spavaća soba sa 2 ležaja +2 sofe, 1 kupatilo, max 3+1 dete ).

Sve sobe hotela Melas Resort imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu u odredjenim časovima koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, laminat, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon. Francuski ležaj nije dostupan u hotelu.

Usluga:

Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rano jutarnji doručak, mini bar u sobama, sveže cedjeni voćni sok za doručak. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred samo jednom tokom boravka se može iskoristiti jedan od njih, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24:00h, sladoled u odredjenim popodnevnim časovima, pića u disko klubu do 02:00h.

Ultra All inclusive koncept hotela Melas Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na listi menu-a, specijalna vina, sva flaširana pića i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: turski, riblji, internacionalni restoran ( u internacionalnom restoranu nije dozvoljen boravak dece ispod 12 godina) , barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Melas Resort 5*: usluge lekara, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi (slabog protoka) je dostupan u celom hotelu Melas Resort 5*.

Plaža hotela Melas Resort 5*:

Hotelska peščana, plitka plaža, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana (u Melas Holiday Village), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, skvoš, mini golf, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, mini klub ( se nalazi u Melas Holiday Club) za decu od 4 do 12 godina i klub za tinejdžere od 13 - 16 godina, sa različitim aktivnostima i programima, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Melas Resort 5*: masaža, bilijar, internet kafe i kompjuterske igrice, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa.

Napomena:

www.melashotels.com

Hotela Melas Resort 5* renoviran je delimično 2021. godine.

Hotel nije pogodan za goste invaliditetom, zbog velikog broja stepenica u okviru hotela. Gosti Melas Resort Hotela mogu da koriste mini klub i akva park u Melas Holiday Village-u, dok ostale sadržaje gosti koriste u svojim hotelima.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.E

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije