Miramare Queen

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Miramare Queen
  • 26 slika
  • za decu
  • 1. dete do 13,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Animacija
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Zatvoreni bazen
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Miramare Queen ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2024. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, restoran i bar na plaži. Hotelska

Hotel Miramare Queen

Hotel Miramare Queen ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2024. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, restoran i bar na plaži. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Hotel se nalazi u popularnom regionu Kumkuj na periferiji istorijskog grada Side, udaljen 6 km. Plaža je udaljena samo 100 metara od hotela, a aerodrom Antalija je udaljen 60 km, a gradić Manavgat udaljen je samo 12 km. Dobro uspostavljen hotel sa prostranim dvorištem ima veliki restoran u zatvorenom i otvoreni snek bar u senci. Klimatizovani objekat se sastoji od 358 soba za goste. Mlađi gosti će uživati u dečijem klubu i igralištu. Glavni bazen ima fontanu u centru i oivičen je terasama za sunčanje i dobro održavanim baštama sa travnjacima i palmama koje pružaju hlad. Deca mogu uživati u sopstvenom kupalištu. Osveženja se služe u snek baru pored bazena. Animator hotela organizuje dnevne i večernje programe, organizuje igre, sport i predstave i osigurava puno zabave.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Miramare Queen hotela:

Miramare Queen hotel se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 6 km od Sidea i 60 km od aerodroma Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Miramare Queen 5* ima ukupno 358 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj zgradi i 9 trospratnih vila bez lifta :

  • Standard sobe (25 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj + fotelja , 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (29 m2, nalaze se u vilama, sa pogledom na kopno ili baštu, 1 velika soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj + sofa, 1 kupatilo, max 3+1 dete ).,
  • Suit sobe (40 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 dnevni boravak sa garniturom za sedenje, odvojeni vratima, 1 kupatilo, pogled more, max 3+1 osoba)
  • Suit sa saunom & Jacuzzi (75 m2, sa pogledom na more, velika soba odvojena pregradom u spavaću i dnevnu sobu, 1 kupatilo, đakuzi, sauna velika terasa, max 2 osobe)
  • King Suite (75m2, 2 spavaće sobe, dnevna soba, digitalni kamin, 2 kupatila, velika terasa , max 4+1 dete)

Svaka smeštajna jedinica hotela Miramare Queen 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu/čaj, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasa, WI-FI internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, restoran i bar na plaži (09.00-18.00 h), A la Carte restorane uz rezervaciju unapred, jednom u toku boravka u jednom od njih.

UAI koncept hotela Miramare Queen 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na listi menia, flaširana pića, luksuzna pića, energetska pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu.

Platinium Service Concept ( Deluxe Terrace & Jacizzi soba, Deluxe Private Garden, Suit soba) :

Servis usluga gostima, platinium narukvica, po mogućstvu rani chek in i kasni chek out, neograničeno korišćenje A la Carte restorana, 60 min. masaža jednom u toklu boravka je besplatna, turn down service, usluga peglanja veša, usluga pranja veša, turbo Wi Fi usluga, besplatna sobna usluga, VIP kutija za voće i vino, čokolada, suvo voće, mašina za espresso kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A la Carte restoran: Pasha-turski, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disco klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miramare Queen 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, internet kutak, telefon, fax, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, usluga peglanja, šoping centar, rent-a-ca. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu Miramare Queen 5*.

Plaža hotela Miramare Queen 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski tereni, zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu (4-12 god, grupa za tinejdžere 13-16 god), igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Miramare Queen 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, salon lepote, sauna, masaža, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Miramare Queen 5* renoviran je 2019/2020. godine (sobe, zajedničke prostorije, recepcija, restoran).

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.miramarehotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije