Narcia Resort Side

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Narcia Resort Side
  • 60 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Narcia Resort Side ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 5 km od Sidea i 55 km od aerodroma Antalija i predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sva domaća alkoholna i beza

Hotel Narcia Resort Side

Hotel Narcia Resort Side ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 5 km od Sidea i 55 km od aerodroma Antalija i predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10:00h do 24:00h), standardna uvozna alkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu, usluga hrane i pića u snek baru na plaži (od 10:00h do 18:00h). Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 7 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim programima tokom dana, igralište za decu.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Narcia Resort Side 5* hotela:

Narcia Resort Side hotel 5* se nalazi u regiji Kumkoy. Hotel je udaljen oko 5 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Narcia Resort Side 5* ima ukupno 372 smeštajne jedinice raspoređene u glavnoj i jednoj klub zgradi i dve aneks zgrade ( postoji pasaž tunel 37 m dug koji povezuje glavnu i klub zgradu ) :

  • Standard sobe u glavnoj zgradi (27 m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo max 2+2 dece ),
  • Economy sobe (21 m2 u anex zgradi, 1 spavaća soba, 1 kupatilo manje nego u standardnoj sobi, max 2+1 osoba),
  • Club standard sobe (25 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single krevet, 1 kupatilo, max 2+2 osoba), (novi blok izgrađen 2019).
  • Club Family sobe (31 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe ),(novi blok izgrađen 2019.).
  • Terrace Jacuzzi rooms ( 51m2 nalaze se u glavnoj zgradi, soba je 27 m2 + terasa 24m2 sa đakuzijem, 1 spavaća soba i jedno kupatilo max. 2+2 dece).

Sve sobe u hotelu Narcia Resort Side 5* poseduju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, SAT TV i muzičke kanale, direktnu telefonsku liniju, mini bar( bezalkoholna pića samo pri dolasku, kasnije samo voda), ketler, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu),laminatt, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera, noćni bife do 06:30h. A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10:00h do 24:00h), standardna uvozna alkoholna pića, sladoled u odredjenom terminu, usluga hrane i pića u snek baru na plaži (od 10:00h do 18:00h).

UAI koncept hotela Narcia Resort Side 5* ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na listi menia, premim pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled u kutiji, sva pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran (Turski i Riblji restoran), poslastičara, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Narcia Resort Side 5*: usluga lekara, pranja veša, telefon, fax, internet, šoping centar, kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena oko 350 m od hotela Narcia Resort Side 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni. Besplatan hotelski šatl bus na svakih 20 minuta.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle,aqua park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim programima tokom dana, igralište za decu. Luna park je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Narcia Resort Side 5*: sportovi na vodi, bilijar i igraonica.

Napomena:

Renoviran: 2019/2020.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije