Orange Palace

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Orange Palace
  • 60 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Fitnes & SPA

Hotel Orange Palace ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska se nalazi u regiji Evrenski, na 7km Sidea i 57km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevna užina, ručak i večeru, poslepodnevni kolači, torte i užina, kasna noćna užina, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u so

Hotel Orange Palace

Hotel Orange Palace ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska se nalazi u regiji Evrenski, na 7km Sidea i 57km od aerodroma u Antaliji i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevna užina, ručak i večeru, poslepodnevni kolači, torte i užina, kasna noćna užina, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju dva dana unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 350m od hotela, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Besplatan šatl bus tokom dana. Wi-Fi je u celom hotelu i na plaži bez doplate.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Orange Palace hotela:

Orange Palace hotel 5* se nalazi u regiji Evrenski, na 7km od Sidea i 57km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Orange Palace 5* poseduje 180 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi:

  • Standardna soba (26 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+ 1 standardan ležaj i kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (35 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osoba),
  • Economy sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, nema terasu/balkon, max 2 osobe).
  • Superior sobe (33m2 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, VIP koncept max. 2 osobe )
  • King apartman (85m2 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i đakuzijem, odvojeno kupatilo, VIP koncept max. 2 osobe)

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), laminat, SAT LCD TV, WiFi, terasu/ balkon

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevna užina, ručak i večeru, poslepodnevni kolači, torte i užina, kasna noćna užina do 06:00h, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju dva dana unapred i jednom tokom boravka.

Al koncept hotela Orange Palace 5* ne uključuje: uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana vina, sva pića posle 24.00h, uvozni šampanjac, sveže voćne sokove,Vitamin bar na plaži, tursku kafa, nargilu, sobnu uslugu, sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: Italijanska i Meksička kuhinja, Snack bar na plaži, bar na bazenu, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orange Palace 5*: usluga lekara, čuvanja dece, pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping regija, telefon, fax, interet kutak i kompjuterske igre, rent a car. Wi-Fi je u celom hotelu i na plaži bez doplate.

Plaža hotela Orange Palace 5*:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 350m od hotela Orange Palace 5*, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Besplatan šatl bus tokom dana.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, dnevni program tokom dana, takmičenja, šou programi, mini klub za decu (4-12 godina), dečije igralište,diskoteka za decu u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orange Palace 5*: masaža, SPA i salon lepote, bilijar, svi sportovi na vodi.

Napomena:

www.sideorangepalace.com

Renoviran: 2020 (deo soba)

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije