Orfeus Queen Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Orfeus Queen Spa
 • 22 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Orfeus Queen SPA Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određenom terminu. Hotelska plaža je peščana, udaljena

Hotel Orfeus Queen Spa

Hotel Orfeus Queen SPA Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određenom terminu. Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Orfeus Queen SPA 4* hotela:

Orfeus Queen Spa Hotel 4* se nalazi u Colakli regiji. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 178:

 • Standardne sobe (23 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Economy sobe su iste kao standard, ali bez balkona,
 • Family sobe (43m2, max 2+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela Orfeus Queen SPA 4* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (doplata )laminat, SAT TV I muzički kanali, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određenom terminu.

All Inclusive koncept hotela Orfeus Queen SPA 4* ne uključuje: uvozna piča, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana piča.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orfeus Queen SPA 4*: usluga lekara na zahtev, telefon, fax, internet, sef.Wi-Fi je besplatan.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko 300 m od hotela Orfeus Queen SPA 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus koji prevozi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orfeus Queen SPA 4*: sportovi na vodi, masaža. Mini club za decu od 04 - 12 godina.

Napomena:

Hotel Orfeus Queen SPA 4* renoviran je 2015. godine. Više informacija o hotelu možete videti na: www.orfeushotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije