Marvida Family Eco (Renovated in 2024.)

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Marvida Family Eco (Renovated in 2024.)
  • 15 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna i noćna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, bebi kutak sa mikrotalasnom, grejač za flašice, kutak za palačinke, snek restoran na

Hotel Marvida Family Eco (Renovated in 2024.)

Hotel Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) ★★★★★ - Titreyengol, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna i noćna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, bebi kutak sa mikrotalasnom, grejač za flašice, kutak za palačinke, snek restoran na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-01:00h, sladoled u određenim terminima, pića iz koncepta u disko klubu do 01:00h. Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 450 m od hotela. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu. Ovaj ekološki prihvatljiv, nagrađivani hotel se nalazi na pogodnoj lokaciji na obali jezera Titrejengol i samo nekoliko koraka od prelepe plaže na Sredozemnom moru. Karakteristike hotela uključuju veliki akva park i wellness centar sa hamamom. Manavgat, poznati vodopadi i istorijski grad Side sa svojim drevnim lokalitetima udaljeni su samo nekoliko minuta vožnje.

 

FACT SHEET - EN

Položaj Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) hotela:

Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side se nalazi u regiji Titreyengol, 450 m od obale mora, 7 km od antičkog grada Sidea i 70 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side 5* ima ukupno 428 smeštajnih jedinica:

  • Standardne hotelske sobe (18-28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja+ sofa ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Child friendly sobe - su iste kao standardne hotelske sobe samo sa dva sofa ležaja, max 2+2 osobe)
  • Hotelske large sobe (35-39 m2, 1 spavaća soba sa separatorom između kreveta, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Vila suit family sobe (47 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max 5 osoba ),
  • Vila family sobe (41 m2, 1 spavaća i 1 dnevna soba odvojene vratima ,1 kupatilo, max 4 osobe ).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom, tuš ,fen,papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno),ketler, set za kafu i čaj, tepih u hotelskim sobama a pločice u Villa sobama , Wi-Fi, balkon ili terasa u Villa sobama.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna i noćna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, bebi kutak sa mikrotalasnom, grejač za flašice, kutak za palačinke, snek restoran na plaži, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 01.00h, sladoled u određenim terminima, pića iz koncepta u disko klubu do 01:00h, snek bar na plaži od 10.00-17.00h .

AI koncept hotela Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side 5* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, koktele,energetska i luksuzna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića i pića u konzervama, A'la Carte restorani uz rezervacije unapred i uz doplatu, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uključenim Hero s dečijim restoranom na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: Salvini (italijanski), Ocean fish (riblji - morska kuhinja),Sedir- turska kuhinja, Sushi restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa Marvida Family Eco ex (Otium Family Eco Club) Side 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

Plaža hotela Marvida Family Eco ex (Otium Family Eco Club) 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 450 m od hotela Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side 5*, gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz tokom celog dana ili mogu prošetati desetak minuta duž Titreyen jezera do plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis, mini golf ,košarka, odbojka, odbojka na plaži, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, zabavni program tokom dana pored bazena ili na plaži, takmičenja za decu i odrasle, večernji šou program, specijalni deo hotela za decu Kids World sa restoranom sa malim stolovima i stolicama, specijalna mesta za igru u toku dana, spavaće sobe za decu i bebe takodje za popodnevni odmor-spavanje tokom dana, bazen sa dečijim akva parkom, različite aktivnosti ( kuvanje, baštovanstvo, slikanje po licu ..), mini Sajam zabave( uz doplatu), uveče mini Disco.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Marvida Family Eco (ex Otium Family Eco Club) Side 5*: đakuzi, masaža, osvetljenje za teniske terene, Wellness i Spa centar, sportovi na vodi, bilijar, kompijuterske igrice .

Napomena:

Hotel Marvida Family Eco ex (Otium Family Eco Club) Side 5* je renoviran 2024. Godine (sobe u tri zgrade/tepih u hodnicima/glavni restoran/novi aqua park/novi bazen u zoni villa.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE.

www.otiumhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije