Pemar Beach Resort

  • Pemar Beach Resort
  • 63 slika

Hotel Pemar Beach Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska smešten je u regionu Okurcalar, udaljen od Manavgata 15 km i 90 km od aerodroma u Antaliji. Ultra All Inclusive usluga Pemar Beach Resort hotela predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj i podrazumeva otvoreni bife (izbor više jela - princip samoposluživanja) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, večeru, kasnu užinu, s

Hotel Pemar Beach Resort

Hotel Pemar Beach Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska smešten je u regionu Okurcalar, udaljen od Manavgata 15 km i 90 km od aerodroma u Antaliji. Ultra All Inclusive usluga Pemar Beach Resort hotela predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj i podrazumeva otvoreni bife (izbor više jela - princip samoposluživanja) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, večeru, kasnu užinu, sladoled u određeno vreme, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h. Wi-Fi internet je besplatan kod lobija. Hotelska plaža je peskovito-šljunkovita, opremljena ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu, sve bez doplate.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Pemar Beach Resort hotela:

Hotel Pemar Beach Resort smešten je u regionu Okurcalar, Alanja, udaljen od Manavgata 15 km i 90 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Pemar Beach Resort je 522:

  • Standardna soba (27 m2, spavaća soba, kupatilo max 2+2 osobe),
  • Standardna park soba (27 m2, spavaća soba, kupatilo, na prizemlju, pogled bašta, max 2+2 osobe),
  • Economy soba (27 m2, soba bez pogleda, na prizemlju, max 2+2 osobe),
  • Deluxe soba (38 m2, jedna velika spavaća soba, kupatilo, pogled more ili bazen, max 2+2 osobe),
  • Porodična soba (40 m2, dve spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max 4 osobe),
  • Queen suite (72 m2, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba sa vratima između, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo (sa kadom/tuš kabinom, fenom), centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda i sokovi pri dolasku, posle samo voda), satelitski TV program, terasu ili balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive koncept – otvoreni bife (izbor više jela - princip samoposluživanja) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, večeru, kasnu užinu, sladoled u određeno vreme, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h.

Ovaj koncept hotela Pemar Beach Resort 5* ne obuhvata: sva strana pića koja nisu na menu listi, premium uvozna pića, sobnu uslugu, sva flaširana pića, pića u konzervi, tursku kafu, sveže ceđene sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea (izbor više jela - princip samoposluživanja), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, disko bar.

Usluge koje ovaj koncept hotela Pemar Beach Resort 5* ne obuhvata su: usluge lekara, čuvanje dece, pranje veša, frizera, telefoniranje, slanje faksa, internet, kompjuterske igrice, rent-a-car, prodavnice u hotelskom kompleksu. Wi-Fi internet je besplatan kod lobija.

Plaža hotela Pemar Beach Resort 5*:

Hotelska plaža je peskovito-šljunkovita, opremljena ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu, sve bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i za decu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka.

Uz doplatu u hotelu Pemar Beach Resort 5* je korišćenje osvetljenja za teniske terene, oprema za tenis, masaže, salon lepote, sportovi na vodi, škola ronjenja. Tokom dana i uveče organizuju se zabavni programi, a za decu je na raspolaganju Mini klub (4 - 12 godina), igralište, luna park i disko klub.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije