PrimaSol Hane Garden

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • PrimaSol Hane Garden
 • 50 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitness

Hotel Primasol Hane Garden ★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponocna supa, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 23:30h, sladoled u odredjenim terminima, sna

Hotel PrimaSol Hane Garden

Hotel Primasol Hane Garden ★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponocna supa, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 23:30h, sladoled u odredjenim terminima, snack bar na plazi. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju, udaljena 300 m.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Primasol Hane Garden 4* hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 8 km od Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Primasol Hane Garden 4* ima 297 smeštajne jedinice raspoređenih u glavnoj i dve anex zgrade:

 • Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe),
 • Economy sobe (24 m2, max 3 osobe, iste su kao standardne samo sto se nalaze na prvom spratu i okrenute su ka ulici),
 • Family sobe (39 m2, 2 sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda se dopunjuje svaki dan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponocna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 23:30h, sladoled u odredjenim terminima, snack bar na plazi.

AI koncept hotela Primasol Hane Garden 4* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, pića u disko klubu i Vitamin baru, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i uz doplatu), Tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar na plaži, A'la Carte restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa (lobby, kod bazena, na plaži i vitaminski).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Primasol Hane Garden 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice. WiFi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju, udaljena 300m od hotela Primasol Hane Garden 4*. Peškiri uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, pikado, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, mini diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Primasol Hane Garden 4*: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, masaža.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije