Ramada Resort By Wyndham Side

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Ramada Resort By Wyndham Side
 • 49 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

Hotel Ramada Resort Side ★★★★ - Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive uslugu, poseduje hotelsku plažu, glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Ottoman - turski, Verona - italijanski), snek bar pored bazena, vitamin bar, bar na plaži, lobi bar. Hotelska peščana plaža je udaljena oko 600 m od hotela. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTE

Hotel Ramada Resort By Wyndham Side

Hotel Ramada Resort Side ★★★★ - Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive uslugu, poseduje hotelsku plažu, glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Ottoman - turski, Verona - italijanski), snek bar pored bazena, vitamin bar, bar na plaži, lobi bar. Hotelska peščana plaža je udaljena oko 600 m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Smeštaj:

Hotel Ramada Resort Side 4* ima ukupno 290 smeštajnih jedinica i raspoređene su u 3 zgrade.

 • Standardna soba (25 m2, spavaća soba, kupatilo max 2+1 osoba),
 • Family soba (50 m2, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe),
 • Superior soba (30 m2, jedna velika soba sa francuskim i jednim single ležajem i krevetom na rasklapanje, max 2+2 osoba),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju svakodnevno), čajnik, set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi konekciju male brzine, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea u hotelu Ramada Resort Side - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užina u baru pored bazena i u baru na plaži, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, užina i pića u baru na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka u jednom od njih.

AI koncept hotela Ramada Resort Side 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela Ramada Resort Side je na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Ottoman - turski, italijanski - Verona), snek bar pored bazena, vitamin bar, bar na plaži, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Resort Side 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, šoping. Wi-Fi (male brzine) je besplatan u celom hotelu i na plaži.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena oko 600 m od hotela Ramada Resort Side 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju u hotelu Ramada Resort Side. Na plaži se nalazi bar, kabine za presvlačenje i tuševi. Besplatan šatl servis do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 6 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Resort Side 4*: masaža, SPA i wellness centar, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete videti na: www.ramadaresortside.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije