Roma Beach Resort & SPA

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Roma Beach Resort & SPA
  • 36 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Roma Beach Resort & Spa (16+ ) ★★★★★- Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, A’la Carte restorani (j

Hotel Roma Beach Resort & SPA

Hotel Roma Beach Resort & Spa (16+ ) ★★★★★- Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, A’la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred u jednom od njih), u Bistro baru služe se užine i bezalkoholna pića posle 24:00h sladoled u baru pored bazena u odredjenim terminima, pića u baru na plaži do 18:00h. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Roma Beach Resort & Spa (16+)  hotela:

Roma Beach Resort & Spa 5* hotel se nalazi u regiji Gundogdu. Udaljen je 12 km od Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Roma Beach Resort & Spa 5* ima ukupno 243 smeštajne jedinice:

  • Standard sobe (26m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 3 osobe),
  • Comfort sobe ( 26 m2 , iste kao standardne sobe samo imaju pogled more, mogućnost kasnog check outa i dva puta besplatnu posetu A la Carte restoranu , max 3 osobe )
  • Economy sobe (18m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, pogled kopno i nemaju balkon, max 2 osobe),
  • Family sobe (52 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo, sve imaju pogled na kopno, max 4 osobe).

Svaka soba hotela Roma Beach Resort & SPA 5* ima: kupatilo sa kadom, tušem, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svaki dan), laminat, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, A’la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred u jednom od njih), Bistro bar nudi užine i bezalkoholna pića posle 24:00h besplatno, sladoled u baru pored bazena u odredjenim terminima, pića u snek baru na plaži do 18:00h.

AI koncept hotela Roma Beach Resort & SPA 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, Vitamin bar, pića u disko klubu, sva ostala pića i hranu posle 24h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (italijanski, meksički, daleki istok i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Roma Beach Resort & SPA 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. Besplatan Wi Fi u lobiju hotela.

Plaža hotela Roma Beach Resort & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama ,suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Plaža je udaljena 300m od hotela, gosti mogu koristiti stazu do plaže ili besplatni šatl servis.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, uveče ponekad uživo muzika i zabavni program .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Roma Beach Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje,igraonica, masaža, SPA centar.

Napomena:

www.romabeachresort.com

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

Više informacija o hotelu Roma Beach Resort & SPA 5* ložete videti na: www.romabeachresort.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacie

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije