Royal Atlantis Beach

  • Royal Atlantis Beach
  • 23 slika

Hotel Royal Atlantis Beach ★★★★ - Titreyengol, Side, Turska se nalazi u regiji Gundogdu regiji, na 15 km od centra Sidea i Manavgata i 45 km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, ponoć

Hotel Royal Atlantis Beach

Hotel Royal Atlantis Beach ★★★★ - Titreyengol, Side, Turska se nalazi u regiji Gundogdu regiji, na 15 km od centra Sidea i Manavgata i 45 km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za odmor u Sideu. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, ponoćni bufe i rani doručak, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, poslastičara, bar na plaži od 10:00-18:00h, sladoled u određenim terminima - pored bazena. Ovaj hotel se nalazi na prvoj liniji do prelepe peščane plaže sa plitkim morem, idealan za porodice sa mlađom decom. Istorijski grad Side sa svojim antičkim znamenitostima, uključujući čuveni Apolonov hram, udaljen je 15 km, do kojeg je lako doći zbog česte veze sa Dolmusom. Hotel ima 144 sobe, recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu, sale za sastanke, TV salu, restoran, 6 barova, otvoreni i zatvoreni bazen, 2 dečija bazena, mini-klub, sportske sadržaje, fitnes centar, wellness, prodavnice na licu mesta, diskoteka, pranje veša i frizer.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Royal Atlantis Beach hotela:

Royal Atlantis Beach 4* se nalazi u regiji Gundogdu regiji, na 15 km od centra Sidea i Manavgata i 45 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Royal Atlantis Beach 4* ima ukupno 157 smeštajnih jedinica.

  • Standard soba (19 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max. 2+1 pax),
  • Family sobe (25m2, dve spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max 2+2 pax).

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa kadom, tuš, fen, klima koja radi u skladu sa vremesnkim uslovima, direktna telefonska linija, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholno piće pri dolasku), SAT LCD TV i muzički kanali, laminat, Wi-Fi konekciju i balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića u poslastičari, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, ponoćni bufe i rani doručak, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, poslastičara,snek bar na plaži od 10:00-18:00h, sladoled u određenim terminima - pored bazena.

UAI koncept hotela Royal Atlantis Beach 4* ne uključuje: specijalna uvozna pića i vina, sveže voćne sokove, sva flaširana pića i piće u limenkama, sladoled, Vitamin bar, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - riblji restoran i roštilj, barovi u okviru hotelskog kompleksa, diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Atlantis Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, šoping centar, frizer, kompijuterske igrice. Wi-F ( sporije brzine )i se ne naplaćuje u Lobiju i sobama.

Plaža hotela Royal Atlantis Beach 4*:

Hotelska privatna plaža je peskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Royal Atlantis Beach 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Atlantis Beach 4*: sportovi na vodi, masaža,osvetljenje za teniski teren, SPA& Wellnes centar, bilijar.

Zabavni program u toku dana, takmičenja, večernji šou program za odrasle. Klub za decu uzrasta od 4-12 godina sa programima u toku dana i uveče.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

www.royalatlantis.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije