Royal Atlantis Spa & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Royal Atlantis Spa & Resort
 • 69 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Royal Atlantis SPA & Resort ★★★★★ - Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasni noćni bufe, domaća alkoholna (odredjena uvozna alkoholna pića su dostupna samo u lobi baru) i bezalkoholna

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort

Hotel Royal Atlantis SPA & Resort ★★★★★ - Gundogdu, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasni noćni bufe, domaća alkoholna (odredjena uvozna alkoholna pića su dostupna samo u lobi baru) i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka), poslasticarnica, snek bar na plaži od 10:0h do 18:00h, sladoled u određenim terminima. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj Royal Atlantis SPA & Resort 5* hotela:

Royal Atlantis Spa & Resort Hotel se nalazi u regiji Gundogdu. Hotel je udaljen 15 km od Sidea i Manavgata i 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Royal Atlantis SPA & Resort 5* ima ukupno 288 smeštajnih jedinica:

 • Standard sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (32 m2, dve spavaće sobe sa vratima izmedju, kupatilo, max 4 osobe).
 • Postoje i standard i family sobe u baštenskom delu - Garden standardne sobe ( 30m2 , spavaća soba , kupatilo , max 2+1 osoba ) , Garden Family sobe ( dve odvojene spavaće sobe sa vratima izmedju , dva kupatila , max 4+1 osoba )

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića i voda pri dolasku), SAT LCD TV i muzički sistem, laminat, pločice u sobama u baštenskom delu, balkon ili terasu, Wi fi internet .

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasni noćni bufe, domaća alkoholna (odredjena uvozna alkoholna pića su dostupna samo u lobi baru) i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani (uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka), poslasticarnica, snek bar na plaži od 10:0h do 18:00h, sladoled u određenim terminima.

UAI koncept hotela Royal Atlantis SPA & Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića i vina, sveže cedjene voćne sokove, sva flaširana i pića u limenci, sladoled, Vitamin bar, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (mediteranski, turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Atlantis SPA & Resort 5*: usluga lekara, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, šoping centar, frizer, kompjuterske igre. Wi-Fi u lobby-ju i u sobama se ne doplacuje.

Plaža hotela Royal Atlantis SPA & Resort 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi za odrasle, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Atlantis SPA & Resort 5*: sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness centar, kuglanje, bilijar i game room .

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije