Royal Taj Mahal

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Royal Taj Mahal
  • 56 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Royal Taj Mahal ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, kolači popodne, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom večere, mini bar

Hotel Royal Taj Mahal

Hotel Royal Taj Mahal ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, kolači popodne, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom večere, mini bar u sobama. Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Sa odličnom lokacijom na površini od 40.000 kvadratnih metara, ovaj veličanstveni kompleks nudi arhitektonski stil koji podseća na aspekte indijskog Tadž Mahala koji će oduševiti čak i najizbirljivije posetioce. Nalazi se na samo 5 kilometara od centra Sidea, poznatog po svojim čudesnim istorijskim ruševinama i nudi širok izbor mogućnosti za kupovinu. Aerodrom Antalija je udaljen 48 km od hotela. Ekskluzivne sobe za goste su ukusno uređene i pružaju širok izbor luksuznih sadržaja kako bi gosti osetili lični dodir. Gosti će pronaći veličanstvene bašte, privatnu zlatnu plažu koja se graniči sa tirkiznim Sredozemnim morem, kao i veliki otvoreni bazen, savršen za najtoplije letnje dane. Oni koji traže relaksaciju mogu imati koristi od udobnosti spa i velnes centra koji sadrži nebrojene turske i tajlandske tretmane i masaže.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & UAI CONCEPT - EN

 

Položaj Royal Taj Mahal 4* hotela:

Royal Taj Mahal 5* nalazi se u regiji Evrenseki. Udaljen je 5 km od Sidea i 48 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Royal Taj Mahal 5* ima ukupno 450 smeštajnih jedinica:

  • Superior standardna soba (52 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan single ležaj , kupatilo, max 3+1 osoba),
  • Duplex family soba (70 m2, spavaća soba i kupatilo na galeriji, na donjem nivou spavaća soba za decu i kupatilo sa tušem, spavaća soba roditelja je odvojena vratima, max 4 osobe),
  • Family soba (77 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, sobe su odvojene vratima, max 2+2 osobe),
  • Junior suit (85 m2 spavaća soba , dnevna soba, kupatilo sa djakuzijem, pogled more, max 2 osobe ),
  • Taj Mahal family soba (77 m2, hodnik, 2 spavaće sobe - jedna sa đakuzijem, druga sa tušem - povezana je sa hodnikom, max 4 osobe),
  • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: pogled na kopno, pogled na more ili bočni pogled na more, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kafu ili čaj, LCD SAT TV, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, kolači popodne, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom večere, poslastičara .

UAI koncept hotela Royal Taj Mahal 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana vina, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred, sveže sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (Gusto Della Note - italijanski, la Filika - restoran morske hrane i Agra - restoran meksičke i indijske kuhinje), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Taj Mahal 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet spore brzine je besplatan u celom hotelu.

Plaža:‚

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Royal Taj Mahal 5*.

Sport i zabava:‚

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom leta) bazeni za decu i odrasle - jedan bazen je poluolimpijski, Akva park, fitnes centar , sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja, šou programi, sajam zabave i mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Royal Taj Mahal 5*: masaža, SPA centar i salon lepote, osvetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, zabavni park . Stone Sport Complex - Teniski tereni u večernjim časovima , oprema i časovi tenisa uz doplatu .

Napomena:

Aqua park, luna park i teniski teren koriste se sa gostima Royal Dragon hotela.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 4*, 4* i 4* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije