Sandy Beach

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sandy Beach
 • 47 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sandy Beach ★★★★ - Side, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna užina, sladoled u odredjeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h. Hotelska peščana plaža sa leža

Hotel Sandy Beach

Hotel Sandy Beach ★★★★ - Side, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna užina, sladoled u odredjeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Sandy Beach 4* hotela:

Sandy beach hotel je udaljen 1.5 km od Sidea, 8km od Manavgata i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sandy Beach 4* ima 261 smeštajne jedinice u nekoliko blokova.

 • Standardne sobe (15-25 m2, 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
 • Economy sobe (15 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, nalaze se u prizemlju,neke nisu renovirane , max. 2 osobe),
 • Family sobe (31 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasna užina, sladoled u odredjeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h.

AI koncept hotela Sandy Beach 4* ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu, pića posle 24.00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub tri puta nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sandy Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, usluga peglanja, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi se posebno doplacuje.

Plaža hotela Sandy Beach 4*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište i mini disko u večernjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sandy Beach 4*: sportovi na vodi, bilijar, masaža.

Napomena:

Hotel je renoviran 2016. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije