Selectum For Two Side

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Selectum For Two Side
  • 22 slika
  • Za parove
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Selectum For Two Side 5* (ex.Heaven Beach Resort & SPA (16+) ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Manavgata i 90 km od aerodroma Antalija i odličan je izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni

Hotel Selectum For Two Side

Hotel Selectum For Two Side 5* (ex.Heaven Beach Resort & SPA (16+) ★★★★★ - Kizilagac, Side, Turska se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Manavgata i 90 km od aerodroma Antalija i odličan je izbor za odmor u Sideu. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminima kod bara pored bazena, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sok od pomorandže uz doručak, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Bar na plaži 10:00-18:00. Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu. Renoviran 2024. godine, Hotel Selectum for two 5* je impresivan objekat sa 5 zvezdica koji se nalazi u popularnom letovalištu Kizilagač, Side. Označen kao hotel samo za odrasle (+16 ), ovaj divan Ultra All Inclusive objekat se nalazi u uređenoj bašti sa privatnom peščanom/šljunkovitom plažom. Smešten na oko 10 km od centra Manavgata, 15 km od centra grada Side, 90 km od aerodroma u Antaliji, ovo je odličan hotel za parove i prijatelje. Gosti u hotelu Selectum for two 5* mogu iskusiti pravo tursko gostoprimstvo. Selectum for two 5* ima 263 atraktivne sobe. Sve sobe su opremljene tušem, bademantilima, papučama, laminatnim podom, mini barom, fenom za kosu, klima uređajem, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, sefom, telefonom i balkonom sa pogledom na more ili kopno. Nude zadivljujući pogled na more. Rano prijavljivanje i kasno odjavljivanje u zavisnosti od raspoloživosti soba.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Selectum For Two Side hotela:

Selectum for two Side 5* (ex.Heaven Beach Resort & Spa 5*) se nalazi u Sideu, u regiji Kizilagac. Udaljen je 10 km od Manavgata i 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Selectum for two Side  5* raspolaže sa 263 smeštajne jedinice:

  • Standard soba (28-40 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja , 1 kupatilo, max 2 osobe),
  • Romantic deluxe sobe (30-35 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 osobe),
  • Suite sobe(48 m2 2 spavaće sobe odvojene hodnikom, jedna sa francuskim ležajem i dzakuzijem u sobi i druga sa odvojenim  krevetima , 1 kupatilo, max 4 osobe ),
  • Premium suite (65m2, 1 spavaća soba, a dnevna soba, 1 kupatilo, max. 2 osobe )
  • King suite (110m2, 2 odvojene sobe, 1 dnevna soba, dva kupatila, max. 4 osobe ) 
  • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Selectum for two Side 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon. Wi-Fi internet je bez doplate.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminima kod bara pored bazena, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Bar na plaži 10:00-18:00.

UAI koncept hotela Selectum for two Side 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na listi UAI koncepta,sva flaširana pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, nargilu, cigarete, sobnu uslugu .

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani: Sumak - turski, Pepperoni - italijanski, Wasabii - dalekoistočna kuhinja, Deep sea - riblji,, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum for two Side 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, telefon, fax,usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Selectum For Two Side 5*:

Hotelska plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika , zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou program.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum for two Side 5*: sportovi na vodi, SPA & salon lepote, masaža,škola ronjenja, bilijar, kuglanje, kompjuterske igre.

Napomena:

Renoviran 2024.

Hotel Selectum for two Side 5* je za starije od 16 godina (adult only).

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.selectumhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Lokacije