Sentido Trendy Verbena Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Sentido Trendy Verbena Beach
  • 46 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Sentido Trendy Verbena Beach ★★★★★ - Evrenseki, Manavgat, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni večernji bufe, rani doručak, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:

Hotel Sentido Trendy Verbena Beach

Hotel Sentido Trendy Verbena Beach ★★★★★ - Evrenseki, Manavgat, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni večernji bufe, rani doručak, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, dijetalni bufe, sladoled u snek baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, snek bar na plaži od 10.00-17.30h. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate. Ovaj divni hotel sadrži 359 smeštajnih jedinica. Ovaj hotel nudi 24-časovnu recepciju za udobnost gostiju. Za udobnost gostiju, u Trendi Hotelu Verbena Beach je na raspolaganju niz mogućnosti za zabavu svetske klase. Oni koji traže mir i tišinu naći će najbolju opciju za smeštaj u Trendy Verbena Beach hotelu, sa mnoštvom zdravstvenih i wellness opcija.

FACTSHEET - EN

Položaj Trendy Verbena Beach 4* hotela:

Trendy Verbena Beach 5* se nalazi u Sideu, u regiji Evrenseki, 10km od Manavgata i 60km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 359 raspoređenih u 4 bloka.

  • Standard sobe (28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family sobe sa krevetima na sprat (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat za decu, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family sobe (36 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj francuski ležaj, u drugoj sobi 1 sofa i pomoćni ležaj, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Suite sobe (36 m2, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela Sentido Trendy Verbena Beach 5* imaju kupatilo sa tušem, fen, bademantil, papuče, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, LCD SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni večernji bufe, rani doručak, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, dijetalni bufe, sladoled u snek baru u određenom terminu, poslastičarnica, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, snek bar na plaži od 10.00-17.30h.

Ultra All Inclusive koncept hotela Sentido Trendy Verbena Beach 5* ne uključuje: premium i luksuzna uvozna pića, specijalna vina, energetska pića, sva flaširana pića i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (A la Turca - restoran turske kuhinje, La Tulipe - restoran francuske kuhinje, La Mimosa - italijanske kuhinje, La Palapa - meksički, Blue Waters - riblji restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sentido Trendy Verbena Beach 5*: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate.

Plaža hotela Sentido Trendy Verbena Beach 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou program, mini klub za decu uzrasta od 4 do 17 godina (grupe po uzrastu) sa različitim aktivnostima i programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sentido Trendy Verbena Beach 5*: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice, Spa, salon lepote i masaža, osvetljenje za teniski teren, časovi tenisa.

www.trendy.com.tr

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije