Side Prenses Resort Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Side Prenses Resort Hotel & Spa
 • 47 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Side Prenses Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive – na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži (fast food, pivo i sokovi ) od 10.00 – 17.00h. Hotel poseduje

Hotel Side Prenses Resort Hotel & Spa

Hotel Side Prenses Resort Hotel & SPA ★★★★★ - Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive – na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži (fast food, pivo i sokovi ) od 10.00 – 17.00h. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu udaljenu 150m od hotela sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL INFO SHEET - EN

Položaj Side Prenses Resort hotela:

Hotel Side Prenses Resort Hotel & SPA 5* se nalazi u regiji Side. Udaljen je 1,5 km od centra Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Side Prenses Resort Hotel & SPA 5* poseduje ukupno 323 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i dve anex zgrade.

 • Standardne sobe (22–30 m2, 1 spavaća soba,1 kupatilo, max 2 +2 osoba),
 • Junior suit sobe (35-40 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 2 sofe, 1 kupatilo, max.4 osobe),
 • Family sobe (40 m2, 2 spavaće sobe,1 kupatilo, max.4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, VRV klimu, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), laminat, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive – na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje i popodnevne užine, kasni noćni bufe, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži (fast food, pivo i sokovi ) od 10.00 – 17.00h.

U AI koncept hotela Side Prenses Resort Hotel & SPA 5* nisu uključena: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića i pića u limenci, sveži voćni sokovi, energetska pića, A'la carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, hrana i piće u baru na plaži nakon 17.00h, sobnu uslugu, sva pića u disko baru posle 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: Turski i Italijanski, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Prenses Resort Hotel & SPA 5*: usluga lekara, čuvanja dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-fi internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotel Side Prenses Resort Hotel & SPA 5* poseduje privatnu peščanu plažu udaljenu 150 m od hotela sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju (zamena peškira uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana i večernji šou pogrami. Mini klub za decu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Prenses Resort Hotel & SPA 5*: masaža, bilijar, internet kafe i kompjuterske igrice, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu Side Prenses Resort Hotel & SPA 5* možete videti na: www.sideprenses.com.tr


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije