Side Royal Palace Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Side Royal Palace Hotel & Spa
  • 52 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Najbolja kupovina
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Side Royal Palace Hotel & Spa ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevne kolače, užina, večera, kasna noćna užina, dijetalni bufe, dečji bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezal

Hotel Side Royal Palace Hotel & Spa

Hotel Side Royal Palace Hotel & Spa ★★★★★ - Evrenseki, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevne kolače, užina, večera, kasna noćna užina, dijetalni bufe, dečji bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže voćne sokove za doručak, sladoled u odredjenom terminu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred samo jednom tokom boravka, mini bar u sobama. Hotelska privatna peščana plaža, nalazi se 260 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet u sobama, celom hotelu i na plaži je besplatan. Smešten u Sideu u mediteranskom regionu, 7 km od antičkog grada Side, Side Royal Palace ima otvoreni bazen, dečije igralište i terasu za sunčanje. Hotel ima spa centar i saunu, a gosti mogu uživati u obroku u restoranu ili piću u baru. Svaka soba u ovom hotelu je klimatizovana i ima TV sa ravnim ekranom. U sobi ćete naći čajnik. Sobe imaju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti uključuju besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. U 3 restorana na bazi švedskog stola poslužuju se jela međunarodne kuhinje, a mogu se uživati i italijanski i turski delikatesi. Gosti takođe mogu uživati u svežim morskim plodovima u restoranu. Bar na licu mesta nudi osvežavajuća pića. U okviru objekta postoji recepcija koja radi 24 sata. Ovaj hotel ima privatnu plažu i iznajmljivanje bicikala i automobila.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj hotela Side Royal Palace Hotel & Spa 5*:

Hotel Side Royal Palace se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7 km od Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Side Royal Palace 5* poseduje ukupno 242 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Swim Up soba (28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, direktni pristup bazenu, max 2 osobe, nije dozvoljena za decu),
  • Family soba (37 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, LCD SAT TV, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevne kolače, užina, večera, kasna noćna užina od 00:00 do 08:00h, dijetalni bufe, dečji bufe, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže voćne sokove za doručak, sladoled u odredjenom terminu, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred samo jednom tokom boravka u jednom od njih, mini bar u sobama.

Ultra AI koncept hotela Side Royal Palace 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sva domaća i uvozna flaširana vina, sveže sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, dva A'la Carte restorana - Turska i internacionalna kuhinja, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Royal Palace 5*: usluge lekara,čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi internet u sobama, celom hotelu i na plaži je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža, nalazi se 260 m od hotela Side Royal Palace 5*. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl bus do plaže koji je dostupan na svakih pola sata.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabava tokom dana, takmičenja, šou programi, sajam zabave i mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Royal Palace 5*: masaža, SPA i salon lepote, teniski tereni i oprema 100m od hotela, bilijar, svi sportovi na vodi.

Napomena:

Navedene sadržaje deli sa Side Royal Style hotelom: otvoreni bazeni, Snack bar na bazenu, Snack bar na plaži, poslastičara, amfiteatar, mini klub, SPA, disko, A'la carte restorani. Osim glavnih restorana u kome se služi (doručak, kasni doručak, večera, sve ostale hotelske sadržaje gosti mogu koristiti u oba hotela).

www.sideroyalhotels.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije