Side Sun Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Side Sun Hotel
  • 41 slika
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Side Sun ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, užinu (kafa,kolači,čaj), večera, kasna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran jednom tokom boravka, besplatno uz unapred urađe

Hotel Side Sun Hotel

Hotel Side Sun ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, užinu (kafa,kolači,čaj), večera, kasna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran jednom tokom boravka, besplatno uz unapred urađenu rezervaciju. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je opremljena ležaljkama, sincobranima i peškirima koji se ne doplaćuju.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Side Sun hotela:

Side Sun Hotel 4* se nalazi u oblasti Kumkoy,  5 km od Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Side Sun 4* iznosi 207 u jednoj glavnoj gradi.

  • Standardne sobe (22m2, max 2+1),
  • Porodične sobe (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve sobe poseduju privatno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen,split klimu, direktnu telefonsku liniju,mini bar (dopunjuje se vodom i mineralnom vodom - svakoga dana), ketler i set za kafu i čaj,sef ( uz doplatu ) , SAT TV i muzičke kanale, balkon .

Usluga:

All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa,kolači,čaj , večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih.

U AI koncept hotela Side Sun 4* nije uključeno: sva uvozna pića,sva flašira pića, sveže ceđeni sokovi, specijalna vina,  turska kafa, sobna usluga , pića posle 24h i pića u diskoteci.

Sadržaj:

Glavni restoran otvoreni bife, A'la Carte restorani (Kebabistan - turski, Santa Lucia -italijanski, Sambrero - meksičk ), barovi u okviru hotelskog kompleksa, diskoteka.

Posebno se doplaćuje prema pravilima hotela Side Sun 4*: usluga lekara, usluga čuvanja dece,frizer,telefon ,fax , internet cafe, kompijuterske igrice, pranje veša, hemijsko čišćenje, peglanje, šoping centar, rent a car .Wifi internet je besplatan u celom hotelu . 

Plaža hotela Side Sun 4*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je opremljena ležaljkama, sincobranima i peškirima koji se ne doplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program sa profesionalnim timom u toku dana i zabavni program u toku večeri. Mini klub za decu od 4-12godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Sun 4*: sportovi na vodi, Wellness centar i salon lepote, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Više informacija o hotelu Side Sun 4* možete videti na: www.sidesunhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije