Side Temple Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Side Temple Hotel
  • 37 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Side Temple ★★★ - Side, Antalija, Turska smešten u centru Sidea, Side Temple hotel predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive - na bazi otvorenog bufea, za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR FACT SHEET - EN Položaj Side Temple hotela: Side Temple hotel se nalazi

Hotel Side Temple Hotel

Hotel Side Temple ★★★ - Side, Antalija, Turska smešten u centru Sidea, Side Temple hotel predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive - na bazi otvorenog bufea, za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Side Temple hotela:

Side Temple hotel se nalazi u centru Sidea, 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je udaljen 100m od obale, i oko 1000m od privatne hotelske plaže.

Smeštaj:

Hotel Side Temple 3* poseduje ukupno 44 smeštajnih jedinica u jednospratnoj zgradi.

  • Standardne sobe (25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (40 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila max 4 osobe).

Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive - na bazi otvorenog bufea, za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

Al koncept hotela Side Temple 3* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, turska kafa, sladoled,sva flaširana pića, specijalna vina, hrana i piće na pl

Sadržaj:

Glavni restoran, barovi pored bazena, lobby bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Temple 3*: Usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car, šoping centar. WiFi uz doplatu .

Plaža hotela Side Temple 3*:

Hotelska plaža je peščana i nalazi se 1000m od hotela . Ležaljke i suncobrani su bez doplate . Postoji besplatni shuttle servis dva puta ujutru i dva puta uveče .

Sport i zabava:

Otvoren bazen za odrasle i decu, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Side Temple 3*: sportovi na vodina plaži .

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.sidetemplehotel.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije