Sidekum Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sidekum Hotel
 • 37 slika
 • Peščana plaža
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

Hotel Sidekum ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu 2021. All inclusive usluga, glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena i lobi bar. Hotelska peščana plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus do plaže nekoliko puta tokom dana. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR ALL INCLU

Hotel Sidekum Hotel

Hotel Sidekum ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska predstavlja savršen izbor za letovanje u Sideu 2021. All inclusive usluga, glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena i lobi bar. Hotelska peščana plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus do plaže nekoliko puta tokom dana.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN
 
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Sidekum Hotela:

Sidekum Hotel 5* se nalazi u Kumkoy regiji. Udaljen je oko 5 km od centra Sidea i oko 54 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sidekum 5* ima ukupno 197 soba u glavnoj i aneks zgradama.Od toga 119 standardnih, 45 family, 32 eco soba i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama:

 • Standardna soba (1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (38 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • Economy soba u anex zgradi (iste kao standardne, ali se nalaze u annex zgradi).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (samo se voda dopunjuje svakog dana ), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h sladoled u određenim terminima, bar na plaži od 10.00-17.00h.

AI koncept hotela Sidekum 5* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena i lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju, sobama i na plaži..

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena oko 400 m od hotela Sidekum 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus do plaže nekoliko puta tokom dana.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sidekum 5*: masaža, kompjuterske igrice, sportovi na vodi.

www.sidekum.com
 
TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije